Beograd, najnovije vesti

"Ne daj bože da sam 51.: U redu" Drugi dan vaučer-vakcinacije u "Ušću" prošao uz osmehe, ali i bizarnu scenu, pad u…

Blic pre 7 sati
Kako je danas prošao drugi dan vaučer-vakcinacije u TC "Ušće"? Paaaaa, šarenoliko. Bilo je gužve. I nervoze. I bizarnih scena. I odgovornog ponašanja, ali i razmaženih razočaranja. Ali najbitnije je da se protiv koronavirusa "bocnulo" još… »

Proslava Dana pobede nad fašizmom: U Beogradu niz svečanosti 8. i 9. maja, ovo je tačan raspored

Blic pre 6 sati
Povodom proslave Dana pobede nad fašizmom i obeležavanja 80 godina od početka Drugog svetskog rata, Grad Beograd, Fondacija Besmrtni puk i Ruski dom u Beogradu, organizovaće 8. i 9. maja niz svečanosti u našem glavnom gradu. Dvodnevno obeležavanja… »

Hitno upozorenje RHMZ: Spremite se za zahlađenje i kišu, tokom noći pljuskovi u celoj zemlji

Blic pre 8 sati
RHMZ je večeras upozorio da se kasnije tokom večeri i noći očekuje naoblačenje, osetan pad temperature i padavine. "Oblačnost koja u Vojvodini uslovljava kišu slabog i umerenog intenziteta uz pojačan severozapadni vetar u toku noći preko… »

Stranac u Beogradu: Rejli iz Amerike: "Uveliko se osećam kao lokalac, ali nemojte me pitati umem li da prepoznam promaju"

Blic pre 8 sati
"Ljubav prema igrama i fudbalu me je dovela u Beograd, a ljubav prema ljudima koje sam upoznao i mestima koja sam istraživao, ovde me je zadržala", ovako za "Beograd na Blic" počinje svoju priču Rajli Hamrsli, stranac koji se iz San Franciska u našu… »

U Beogradu vakcinisano 44,1 odsto punoletnih

Politika pre 1 dan
Prema zvaničnom izveštaju Gradskog zavoda za javno zdravlje u Beogradu je, zaključno sa jučerašnjim danom, revakcinisano 490.891 osoba što iznosi 35,3 odsto punoletne populacije, izjavio je jutros zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ističući da… »

Đurđevdan svi slavimo

Politika pre 1 dan
Za šporetom na drva, ispred trošne kuće, stoji domaćica i pere posuđe u velikoj plastičnoj kofi. Miris jagnjećeg pečenja, žamor i zvuci romske muzike obavili Ulicu Vuka Vrčevića na Paliluli, kako to tamo biva, kad se slavi Đurđevdan. –… »

Gradnja metroa opasnost za vodoizvorište

Politika pre 1 dan
Zakon o metrou bi uskoro mogao da se nađe na dnevnom redu Skupštine Srbije, zbog čega organizacije civilnog društva traže referendum. – Savska voda se lepezasto širi kroz Makiško polje pa je potrebno proširiti, a ne suziti zonu zaštite… »

Vučić danas u Obrenovcu i ubu "Oluja" i "Pogrom" se više nikada neće dogoditi našem narodu! (video)

Srbija danas pre 1 dan
Vučić je najavio da će od petka krenuti na teren po Srbiji kako bi motivisao građane da se vakcinišu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je mobilne punktove za vakcinaciju u opštinama Obrenovac i Ub. Predsednik se zahvalio svima na dočeku… »

Vučić odgovorio na pitanja o motivaciji građana za vakcinaciju i vojnom kampu Hrvatske na Kosovu

Telegraf pre 1 dan
- Ponudio sam se kao predsednik, i to je prihvaćeno. Idem ja, a zatim će i Ana Brnabić ići na teren po selima, da pozivamo ljude da ubrzamo vakcinaciju - rekao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi danas mobilne punktove za… »

Prve trešnje na beogradske pijace stižu već krajem maja

Srbija danas pre 1 dan
Svako godišnje doba ima svoje čari i plodove koje nam priroda uz pomoć vrednih ruku naših proizvođača daruje. U ukusu jagoda, mnogima omiljenog voća, naši sugrađani uveliko uživaju jer ponuda na beogradskim pijacama tradicionalno bogata i… »

Vesti dana »