Beograd, najnovije vesti

„Ovo je nečuveno, dođeš od ranog jutra da zakažeš pregled, a onda nema termina“: Reporter Danasa sa pacijentima u…

Danas pre 1 sat
Oko 50-ak pacijenata u čekaonici jednog beogradskog doma zdravlja od ranog jutra. Znaju da je peti dan u mesecu. Nekolicina čeka pregled kod lekara opšte pakse, većina termin za neki specijalistički pregled ili dijagnostiku. Nestrplivi su. Rečeno im… »

Vozač saniteta Hitne pomoći: Gledao sam u retrovizore, izvinjavam se baki

N1 Info pre 11 minuta
Milan Marković je upravljao sanitetskim vozilom Hitne pomoći, kojim je u subotu udario jednu ženu, objavio je Kurir. On kaže da mu je izuzetno žao zbog nemilog događaja i izvinjava se starijoj sugrađanki i njenoj porodici zbog svega što se desilo… »

VIDEO: Vozač Hitne pomoći koji je oborio ženu: Neko je viknuo i tek tada smo videli ženu ispod kola

Radio 021 pre 10 minuta
Na Tviteru se pojavio snimak nezgode kada su kola Hitne pomoći udarila jednu stariju ženu dok su išla u rikverc. Ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu u prvom trenutku primetili da su oborili ženu i da je ona pod vozilom. Kako se vidi na snimku… »

Autobuske okretnice ostaju bez otpravnika

Politika pre 1 sat
Problem je što se, kako navode vozači, zatvaraju i sanitarni čvorovi u ovim objektima. – Teže će se pravdati iskakanja iz reda vožnje, naročito u špicevima. S nekih okretnica javnog prevoza, poput Cvetkove pijace i Medaković, kako saznajemo… »

Na lekovima za smirenje svaki peti Srbin: U evropskom smo vrhu po potrošnji ovih pilula, od čega se sve smirujemo

Blic pre 1 sat
Istraživanja pokazuju da svaka peta osoba u našoj zemlji povremeno ili svakodnevno uzima lekove za smirenje. Često smo sami sebi i lekari i farmaceuti pa na svoju ruku, u zavisnosti od raspoloženja, povećavamo ili smanjujemo dozu. Sigurno se i zbog… »

Nezgoda na Novom Beogradu: Automobil naleteo na parkirano vozilo, ženi za volanom pozlilo

Blic pre 1 sat
Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 16.30 sati u Omladinskih brigada na Novom Beogradu, kada je jedan automobil nalateo na drugi koji je bio nepropisno parkiran. Kako saznajemo sa lica mesta, jedan vozač skrenuo je iz Ulice Omladinskih brigada i… »

"Niko nije lud da krene ako vidi ljude, ne znam kako se stvorila iza": Oglasio se vozač saniteta koji je pregazio baku

Blic pre 58 minuta
Milan Marković je upravljao sanitetskim vozilom Hitne pomoći, kojim je u subotu pregazio baku. On kaže da mu je izuzetno žao zbog nemilog događaja, te da još ne može da se oporavi. - Od subote ne mogu da dođem sebi. Ni ja ni ekipa Hitne pomoći… »

Oglasio se vozač saniteta koji je pregazio ženu: „Neko je viknuo ‘pomoć’ i tek tada smo videli gospođu na zemlji“…

Nova pre 1 sat
Milan Marković je upravljao sanitetskim vozilom Hitne pomoći, kojim je u subotu pregazio baku. On kaže da mu je izuzetno žao zbog nemilog događaja, te da još ne može da se oporavi. „Od subote ne mogu da dođem k sebi. Ni ja ni ekipa Hitne pomoći… »

Vozač saniteta koji je pregazio ženu oglasio se za Kurir: Evo šta se desilo kad je pala po točkove, on joj je spasio glavu…

Kurir pre 1 sat
Milan Marković je upravljao sanitetskim vozilom Hitne pomoći, kojim je u subotu pregazio baku. On kaže da mu je izuzetno žao zbog nemilog događaja, te da još ne može da se oporavi. "Od subote ne mogu da dođem k sebi. Ni ja ni ekipa Hitne pomoći… »

Sudar na Novom Beogradu: Vozač naleteo na parkiran automobil, pozlilo ženi koja je bila u njemu

Telegraf pre 1 sat
Vozilom Hitne pomoći prevezena je u bolnicu. Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 16.30 sati u Omladinskih brigada na Novom Beogradu, kada je jedan automobil nalateo na drugi koji je bio nepropisno parkiran. Kako saznajemo sa lica mesta, jedan… »

Vesti dana »

Savić: Predloženi budžet uravnotežen

RTV pre 1 satjoš 41 povezana

Šta će biti kada presuši Janaf?

B92 pre 3 satajoš 33 povezane

Vremenska prognoza 6. decembar

RTS pre 1 satjoš 22 povezane

Eksplozije u dve ruske vojne baze

Vesti online pre 5 satijoš 19 povezanih