Beograd, najnovije vesti

Kobni četvrti talas: Kraj mu se ne nazire, strahuje se da će biti najrazorniji do sada: Odlikuje ga jedna stvar koju…

Blic pre 28 minuta
Više od milion ljudi je u četiri talasa zaraženo korona virusom u Srbiji. Nakon jučerašnje sednice Kriznog štaba, svi su se složili, sa premijerkom Anom Brnabić na čelu, da je epidemiološka situacija katastrofalna. Iz talasa u talas suočavamo… »

Teško jutro u Beogradu, tragedija na Banovom Brdu: Žena se porodila kod kuće, beba preminula

Kurir pre 10 minuta
BEOGRAD - Jedna beba preminula je noćas na Banovom Brdu, odmah nakon rođenja. Naime, majka bebe se porodila u kući, a kako je tvrdila, prethodnog dana je pala. Ekipa Hitne pomoći pokušala je reanimaciju novorođenčeta, ali bezuspešno. Takođe… »

Mirna noć za hitnu Bez saobraćajnih nezgoda, ukupno 130 intervencija

Alo pre 16 minuta
Prema rečima dežurnog lekara beogradske Hitne pomoći, noć za nama je protekla mirno. Dežurale su 22 ekipe plus jedna pedijatrijska, a bilo je ukupno 130 intervencija, od čega 23 na javnim mestima. Tokom noći nije se dogodila ni jedna saobraćajna i… »

Ko pravi turšiju, pravac kvantaš: Na veletržnici niže cene povrća i voća, na pijačnim tezgama - papreno

Večernje novosti pre 10 minuta
Foto Novosti Na beogradskim pijacama ovih dana najtraženiji su karfiol, paprike, krastavci i zeleni paradjz. Od ovih namirnica najskuplji su kornišoni, koji dostižu cenu od 300 dinara, ipak Beograđani krastavčiće mogu povoljnije da pazare na… »

Majci posao mališanima pomoć firmi: Goran Vesić ugostio Jelenu Dimić, samohranu ženu sa petoro dece

Večernje novosti pre 1 sat
Foto I. Marinković Obećanje koje je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika, dao kada je posetio ovu porodicu ispunjeno je. Tako će "majka hrabrost", kako su nazvali ovu ženu, zahvaljujući pomoći Grada, svojoj deci moći da pruži bezbrižno… »

Manje od 100 ljudi, tri govora, podela na one protiv kovid propusnica i teoretičare zavera: Uprkos kiši održani protesti…

Blic pre 8 sati
Treće veče protesta protiv kovid propusnica, koji je započeo u 20 časova, okončan je nešto iza 22 sata. Upkos kiši i hladnom vremenu, nešto manje od sto ljudi, ponovo je blokiralo raskrsnicu ulica Bulevar kralja Aleksandra i Kneza Miloša. Ljudi… »

Zašto su baš ove dve grupe dece najugroženije od korone: Lekari upozoravaju da se sada mogu javiti teške kliničke slike

Blic pre 10 sati
U ovom talasu korona virus pokazuje da niko nije pošteđen, pa ni deca i bebe, te ako se verovalo da se oni lakše bore sa infekcijom, situacija je sada nešto drugačija. Smrt šesnaestogodišnjaka iz Kruševca iznenadila je javnost, i bebe su… »

Izdaju i šupe za 400 evra! Jedno u oglasu, a sasvim drugo pri gledanju:Tražnja za stanovima ne jenjava, a podstanari vrlo…

Blic pre 11 sati
Potražnja za stanovima u Srbiji, a posebno u Beogradu, ne jenjava - bilo da je reč o izdavanju ili kupovini. Ta pomama svakako da ide na ruku vlasnicima koji od kirije mogu čak da uprihoduju solidnu zaradu za život, a podstanarima se žuri da što pre… »

Bubamare traže sklonište od zime

Politika pre 1 dan
To što sada ima dosta ovih insekata nije neuobičajeno jer, kao i smrdibube, pokušavaju da nađu mesto gde će preživeti hladne dane. – Poslednjih nekoliko godina naše domaće bubamare su u manjini. Oni koji se ovih dana zateknu u prirodi, u svojim… »

Novčana pomoć roditeljima trojki, četvorki, petorki, šestorki i dvostrukih blizanaca

Politika pre 1 dan
Roditelji trojki, četvorki, petorki, šestorki i dvostrukih blizanaca u Beogradu mogu da podnesu zahtev i potrebnu dokumentaciju za ostvarivanje prava na stalnu novčanu pomoć koja je predviđena Odlukom o pravima i uslugama socijalne zaštite grada… »

Vesti dana »