Beograd, najnovije vesti

Vesić: Beograd ponosan što je bio favorit za završnicu Evrolige

Danas pre 31 minuta
Bez obzira na to što je Evroliga donela odluku da se završnica ovog takmičenja ne odigra, Grad Beograd ponosan je što je, u konkurenciji mnogih evropskih prestonica, bio favorit za organizaciju završnice takmičenja, izjavio je zamenik… »

Jovanović: Nezakonita ovlašćenja kontrolora u gradskom prevozu

Danas pre 31 minuta
Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović zatražio je danas od gradske vlasti da se hitno izmeni ili ukine Odluka o javnom linijskom transportu iz 2016. godine, kojom su kontrolorima u javnom prevozu data… »

Od danas na Tašu plivaju i rekreativci

Politika pre 7 minuta
Na radost plivača, nakon što su nedavno otvoreni za sportske klubove, bazeni na Tašu od danas konačno rade i za rekreativce. Za zabavu i opuštanje u vodi predviđeni su termini od 6 do 9 časova radnim danima i od 12 do17 sati svakog dana i vikendom… »

Vapaj organizatora manifestacija – neophodna pomoć države

Politika pre 1 minut
Predstavnici srpskih festivala, sajmova, kongresa, koncertnih prostora... zatražili su od države da što hitnije donese odgovarajuće mere kako bi tačno znali koja su to pravila i formati kojima treba da se prilagode. On su upozorili i da je… »

Prestonički javni toaleti još pod ključem zbog korone

Večernje novosti pre 2 sata
Epidemija je uticala i na prestanak rada mokrih čvorova na javnim mestima. Vreme iskorišćeno za popravke. EPIDEMIJA virusa korona ovog proleća zatvorila je i sve javne toalete u prestonici. Njihovo otvaranje Beograđani će morati da sačekaju još… »

Jovanović: Sprečiti zloupotrebe prilikom kontrole u prevozu

Blic pre 3 sata
Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović zatražio je danas izmenu ili ukidanje Odluke o javnom linijskom transportu iz 2016. godine, kojom su kontrolorima u javnom prevozu data ovlašćenja da legitimišu građane i… »

Vesić: Prosečna plata u martu u Beogradu je bila 634 evra

Blic pre 3 sata
U Beogradu je prosečna plata u martu ove godine bila 634 evra što je više u odnosu na januar kada je iznosila 627 evra i februar kada je bila 614 evra, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Vesić je precizirao da je prosečna neto… »

Magični breg iznad Grocke

Politika pre 3 sata
Prema spisima čuvanim decenijama, Josip Broz je poželeo da se nađe mesto koje bi svojom lepotom moglo da zadivi svakog gosta koga tamo dovede. – U odabiru lokacije, tvrdi se, učestvovao je čuveni fizičar Pavle Savić. I 128 godina posle njegovog… »

Ova siva čaplja uopšte ne živi u beo zoo-vrtu ali tu je svakog jutra: Pogledajte bebu kunu Milisava i alpakin novi friz!

Kurir pre 3 sata
BEOGRAD - U Beogradskom zoološkom vrtu sve vrvi od života i mladunaca a i ovog proleća ima par neobičnih pričica o njegovim stanovnicima. Prva je o sivoj čaplji koja svakog jutra iz prirode doleti u vrt i tu provede nekoliko sati, dok ne počnu da… »

Vesić: Prosečna plata u martu u Beogradu bila je 634 evra

Politika pre 2 sata
U Beogradu je prosečna plata u martu ove godine bila 634 evra što je više u odnosu na januar kada je iznosila 627 evra i februar kada je bila 614 evra, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, prenosi Tanjug. Vesić je precizirao da je… »

Vesti dana »