Beograd, najnovije vesti

Teleportovani autobus: Putnici su ušli u vozilo, ali nisu imali pojma gde ide (video)

Blic pre 24 minuta
Naizgled nimalo čudna slika na stajalištu gradskog prevoza. Relativno pun, putnika, autobus prolazi stanicu, ljudi u njemu gledaju u svoje telefone, drže se za rukodržače, posmatraju grad kroz prozor. Rekli biste sasvim obična slika, do sada viđena… »

"Vrabac" samo kad je sunčano: Nova mini električna vozila po centru ne saobraćaju kada je ispod 15 stepeni

Večernje novosti pre 43 minuta
Zimski red vožnje: interval na 30 minuta, u periodu od 11.00 do 16.00. ELEKTRIČNA mini vozila, uvedena kako bi olakšala stanarima Varoš kapije kretanje po proširenoj pešačkoj zoni, trenutno ne saobraćaju jer vreme nije pogodno. Kada je temperatura… »

Sneg ove zime nismo ni videli, već u februaru počela najezda smrdibuba i komaraca, a stižu i polenske alergije

Blic pre 1 sat
Ljubitelji toplijeg vremena ove zime mogli su da odahnu, jer su tokom njenog većeg dela preovladavale prave prolećne temperature. I februar, u čiju smo drugu polovinu već lagano zagazili, donosi sunce, od snega ni traga, a živa u termometru se penje… »

Agencija „Mudis” pohvalila racionalno fiskalno upravljanje Grada Beograda

Blic pre 1 sat
Zamenik gradonočelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je američka agencija „Mudis” objavila zvaničnu periodičnu analizu kreditnog rejtinga Grada Beograda. U analizi se konstatuje da kreditni profil Grada Beograda (Ba3) odražava njegovo… »

Na ulazu u jednu beogradsku apoteku stoji obaveštenje na kineskom (foto)

Blic pre 54 minuta
Svakodnevno u Beogradu imamo priliku da sretnemo turiste koji dolaze iz Kine. Njihovo kretanje kroz prestonicu i oduševljenje našim gradom lako je primetiti, dok zainteresovano fotografišu svaki ćošak našeg grada. Njihovoj poseti se osim prodavaca… »

Vučić: Dva pojedinca neovlašćeno slikala prostorije CarGo

Srbija danas pre 1 sat
Članovi CarGo uplašeni za svoju sigurnost. Predsednik udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić izjavio je da su juče primećena dva pojedinca dok su snimala prostorije i ulaz u CarGo zbog čega je ugrožena sigurnost članova udruženja. Jedan od… »

Sve platili, a sad moraju u podstanare: Muke stanara zgrade na Čukarici, u decembru ostali bez struje, većina se iselila, oni…

Večernje novosti pre 2 sata
Investitor obećao skoro uvođenje priključka. KAD vlasnik stana mora u podstanare - zbog neispunjenih obećanja investitora i sopstvene lakovernosti. Ovako u jednoj rečenici izgleda epilog slučaja stanara zgrade u Spasenovićevoj ulici 17 na… »

Vesić o domaćinskom upravljanju: Mudis pohvalio likvidnost i racionalno upravljanje BG

Kurir pre 2 sata
BEOGRAD - Američka agencija "Mudis" objavila je zvaničnu periodičnu analizu kreditnog rejtinga grada Beograda, u kojoj se konstatuje da kreditni profil Grada Beograda (Ba3) odražava njegovo racionalno fiskalno upravljanje, rekao je danas zamenik… »

Ovacije za „Džipsi kingse Andrea Rejesa”

Politika pre 2 sata
Desetočlani bend „Džipsi kingsi Andrea Rejesa” u Velikoj dvorani Sava centra dočekala je verna publika. Karte za ovaj koncert su „planule”, a oni koji nisu imali sreće da dobiju mesta za sedenje stajali su u prolazima ka bini. Dvorana je bila… »

Nove izmene u redu vožnje BG voza: Pomera se 7 polazaka, jedan voz saobraćaće skraćenom trasom

Telegraf pre 2 sata
Neki polasci pomereni su na početnim, a neki na usputnim stanicama. Novi red vožnje BG voza danas je stupio na snagu. U odnosu na prethodni, sedam polazaka vozova je izmenjeno. Kod voza broj 7125, koji je saobraćao na relaciji Resnik - Lazarevac, u… »

Vesti dana »