Beograd, najnovije vesti

Požar u centru Beograda: Sve hitne službe na licu mesta

Blic pre 3 minuta
Manji požar buknuo je večeras u Hilandarskoj ulici u centru Beograda. Na licu mesta su vatrogasna vozila, ekipa Hitne pomoći i policija. Zasad nema informacija o tome da li ima povređenih. Uskoro opširnije...… »

U Subotici još 114 novozaraženih; hospitalizovano 165 pacijenata

B92 pre 44 minuta
U Subotici je tokom protekla 24 časa registrovano 114 novozaraženih virusom kovid 19. Više nego u Subotici, novozaraženih ima u Beogradu (2.228), Novom Sadu (411), Kragujevcu (351), Nišu (253), Pančevu (228), Kraljevu (221) i Čačku (192), prenose… »

Centar Beograda sutra bez vode čitav dan: Spremite zalihe, česme suve do ponoći

Kurir pre 39 minuta
BEOGRAD - Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Stari grad, u četvrtak, 3. decembra, od 8 do 24 sata bez vode će biti potrošači u Cara Dušana (od Tadeuša Košćuška do Dubrovačke), Jevrejskoj (od Cara Dušana do Visokog… »

Kraljevo: Hospitalizovano 72, preminulo pet osoba

Sandžak haber pre 33 minuta
KRALJEVO – U Opštoj bolnici ””Studenica”” trenutno su hospitalizovana 72 kovid pacijenta, a od prethodnog izveštaja, odnosno za 24 sata, preminulo je pet osoba. Na intenzivnoj nezi je sedam pacijenata, od kojih je troje na neinvazivnoj… »

Putari ne staju: Vesić obišao radove na rekonstrukciji Bulevara patrijarha Pavla

Kurir pre 21 minuta
BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je danas radove na rekonstrukciji Bulevara patrijarha Pavla i najavio da će potez od Ulice Pere Velimirovića do Košutnjaka, koji se trenutno radi, biti završen do proleća sledeće… »

Požar u Hilandarskoj ulici: Vatrogasci i policija na licu mesta

Kurir pre 14 minuta
Manji požar buknuo je večeras u Hilandarskoj ulici u centru Beograda. Na licu mesta su vatrogasna vozila, ekipa Hitne pomoći i policija. Zasad nema informacija o tome da li ima povređenih. Uskoro opširnije... Kurir Autor: Kurir… »

U decembru i januaru kirije ugostiteljima manje za 50 odsto

Politika pre 1 sata
Grad Beograd će narednih dana doneti odluku da se ugostiteljima koji koriste gradski poslovni prostor smanje kirije za 50 odsto u decembru i januaru, najavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić. „To će Grad Beograd koštati oko 350.000 evra… »

Subotica: Hospitalizovano 165 pacijenata

RTV pre 1 sata
SUBOTICA - U Opštoj bolnici Subotica trenutno je hospitalizovano 165 kovid pacijenata, u kovid jedinici intenzivnog lečenja nalazi se 17 pacijenata, od kojih je 14 na mehaničkoj ventilaciji, navedeno je na zvaničnom sajtu te zdravstvene ustanove. U… »

Predavanje kao onlajn koncert

Politika pre 1 sata
Škola je otvorena svaki dan, pa i subotom, za vežbe i konsultacije, jer neki učenici sviraju veoma skupe instrumente koje nemaju kod kuće, pa samim tim ni mogućnost da rade u svojoj sobi. U skladu sa stručnim uputstvima koja su stigla 27. novembra… »

Kraljevo: Hospitalizovano 72, preminulo pet osoba

IndeksOnline pre 1 sata
KRALJEVO – U Opštoj bolnici ””Studenica”” trenutno su hospitalizovana 72 kovid pacijenta, a od prethodnog izveštaja, odnosno za 24 sata, preminulo je pet osoba. Na intenzivnoj nezi je sedam pacijenata, od kojih je troje na neinvazivnoj… »

Vesti dana »