Beograd, najnovije vesti

Danas četiri ulice u Zemunu bez vode do ponoći, delovi osam opštine bez struje: Ovo je detaljan spisak

Blic pre 1 sat
Tokom današnjeg dana, četiri ulice u Zemunu će tokom celog dana biti bez vode, najavili su iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija". Ekipe Vodovoda će izvoditi planirane radove na vodovodnoj mreži u sredu, a od 9.00 do… »

Kilo pečene ribe i do: 2.500 dinara Danas je počeo post, evo kakve su cene na pijaci: Trgovci otkrivaju i kako da prepoznate…

Blic pre 4 sati
Danas je počeo Božićni post koji traje 40 dana, odnosno do 6. januara, a ljudi su već pohrlili na pijace da kupuju ribu i ostalu posnu hranu za koju važi da je jeftinija na pijaci. Prodaja ribe, u vreme posta je višestruko povećana, za vas koji… »

Marko Stojčić: U januaru počinje izmeštanje saobraćaja na novu Glavnu autobusku stanicu Beograda

Danas pre 8 sati
Glavni urbanista Beograda Marko Stojčić je rekao danas da će početkom naredne godine početi izmeštanje saobraćaja sa Glavne beogradske autobuske stanice u Savamali, na novu, u Novom Beogradu. On je za RTS kazao da bi nova autobuska stanica „u… »

Drama u TC "Ušće": Muškarac prijavio da mu nepoznata osoba preti pištoljem, pa isključio telefon: Reagovali policija i…

Blic pre 7 sati
Prava drama dogodila se danas u 18.15 časova kada je jedan muškarac pozvao policiju i prijavio da mu nepoznata osoba preti pištoljem u TC "Ušće" na Novom Beogradu. Kako "Blic" saznaje, policija je u 19 časova pronašla muškarca M. A. (32), koji je… »

Završena obnova podzemnog prolaza na Terazijama

Politika pre 1 dan
Radovi u podzemnom prolazu na Terazijama kod pozorišta, Igumanovljeve palate, bivše Robne kuće „Beograd” i stajališta gradskog prevoza u blizini hotela „Moskva” kompletno su završeni i pešaci ovuda prolaze bez ograničenja. Uređenje ovog… »

Demontaža dela zgrade bivše pošte u Savskoj 2

Politika pre 1 dan
Prozori i deo krova se uklanjaju, što je početak rušenja ovog objekta na čijem mestu će biti sagrađen kulturni centar u kojem će dominirati komercijalni sadržaji. Zgrada nekadašnje Pošte šest u Savskoj ulici 2 u septembru je iseljena, a sada je… »

Festival studenata Katedre za kompoziciju FMU-a

Politika pre 1 dan
Dvodnevni festival studenata Katedre za kompoziciju FMU-a „KoMA” počeo je u Velikoj sali SKC-a. To je projekat koji su 2004. godine inicirali studenti kompozicije FMU-a i predstavlja pokušaj da se promoviše muzika najmlađe generacije kompozitora… »

Dokumentarna priča o ikoni Bogorodice Bogoljubovske

Politika pre 1 dan
Izložba „Ikona 12. veka Bogorodica Bogoljubovska. 100 godina restauracije” otvorena je u Galeriji Ruskog doma. Postavku su priredili Državni Vladimirsko-suzdaljski muzej i Sveruski umetnički naučno-restauratorski centar „Akademik Igor Grabar”… »

Studenti iz Zagreba došli u BG pa otkrili da li se osećaju bezbedno! Iznenadili izjavama, evo šta su rekli o našim ljudima…

Kurir pre 1 dan
Grupa studenata iz Zagreba nedavno je boravila u Beogradu na ekskurziji. Tom prilikom su razgovarali i s beogradskim studentima, koji su ih ispitivali o prvim utiscima tokom boravka u glavnom gradu Srbije. Ono što ih je najviše zanimalo je koliko se… »

Prve slike prepolovljenog autobusa u Beogradu

Telegraf pre 1 dan
Prizor je zaista jeziv. Autobus prepolovljen na dva dela i harmonika koja se potpuno izvukla, prizor je koji smo zatekli kod Mašinskog fakulteta i koji zabrinjava svakoga ko koristi gradski prevoz. Srećom, kako nam je potvrđeno u GSP-u, povređenih… »

Vesti dana »