Beograd, najnovije vesti

Poziv za slanje fotografija o životu u Studentskom gradu

Politika pre 12 minuta
Dom kulture „Studentski grad” objavio je poziv za bivše i sadašnje stanare svih generacija da doprinesu kreiranju kolekcije fotografija „Oni žive” o boravku studenata u njemu. Posle velikog uspeha projekta i izložbe „Portret Studenjaka”… »

Poslednji vikend Festivala svetla

Politika pre 12 minuta
Kineski festival svetla na Sava promenadi, ispred Galerije „Beograd”, može se posetiti još danas do ponoći. Kada je otvoren 11. februara, povodom Kineske nove godine, najavljeno je da će trajati do 25. februara. Naknadno odlučeno da, zbog velikog… »

Kurir saznaje: Upravo rasturena jutarnja korona žurka u BG! Zatečeno 65 gostiju foto

Kurir pre 36 minuta
Korona žurka na kojoj je zatečeno 65 lica upravo je rasturena u poznatom beogradskom klubu u ulici Žorža Klemensoa u Beogradu, saznaje Kurir. Kako saznajemo, reagovala je Komunalna milicija, kao i pripadnici MUP. Podsetimo, tokom prethodne noći… »

"Beograd je jedna velika porodica": Danas počela vakcinacija vozača GSP-a (foto)

Srbija danas pre 24 minuta
Tokom ovih godinu dana, oko 700 vozača GSP-a je preležalo koronu, a nažalost troje je umrlo. - Hiljadu vozača zaposlenih u GSP-u vakcinisaće se danas na Beogradskom sajmu, do sada je već kinesku vakcinu dobilo njih oko 650 što znači da ćemo sa… »

Žurka u magacinu na Novom Beogradu: 118 prisutnih, svim gostima kazna od 5.000 dinara

B92 pre 1 sat
Zbog pogoršanja epidemiološke situacije zbog koronavirusa ugostiteljski objekti i trgovinski centri i danas rade do 14 časova, a sprovođenje novih mera Kriznog štaba u Beogradu nadziru ekipe Komunalne milicije sa gradskim i republičkim inspekcijama… »

Vesić o Milanu bandiću: Nikoga nije ostavljao ravnodušnim! Počivaj u miru koji za života nisi imao

Kurir pre 1 sat
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji je preminuo rano jutros u 66. godini od posledica srčanog udara, bio čovek koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim. "Bio je posvećen svom poslu i… »

U centru Beograda jutarnja korona žurka: Policija reagovala ispred kluba, zatekla 65 ljudi!

Mondo pre 1 minut
Korona žurka na kojoj je zatečeno 65 lica upravo je rasturena u klubu KPTM u Beogradu. Korona žurka na kojoj je zatečeno 65 lica upravo je rasturena u klubu KPTM u Beogradu. Reagovala je Komunalna milicija, kao i pripadnici MUP. Organi reda su u… »

150 Kazni zbog maski, ispražnjena 3 lokala u Beogradu Vesić: Suština je u sprovođenju mera i vakcinaciji, ne u novim…

Kurir pre 42 minuta
Tokom jučerašnjeg dana u Beogradu je napisano 150 kazni zbog nenošenja maski, a noćas su tri lokala ispražnjena zbog nepoštovanja epidemiološkoih mera, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Istakao je da, iako Beograd nije bio… »

Upravo rasturena još jedna korona žurka: Preko 50 ljudi u klubu u rano jutro usred Beograda!

Večernje novosti pre 48 minuta
JOŠ jedna korona žurka rasturena je jutros oko 10.20 časova. Okupljanje je uz di-džeja organizovano u klubu KPTM na Dorćolu, u Žorža Klemansoa. Kako nam je potvrdio načelnik Komunalne milicije Ivan Divac, zatečeno je 65 ljudi, starosti između 30… »

Goran Vesić o smrti bandića: Bio je posvećen poslu i donosio hrabre odluke (foto)

Srbija danas pre 1 sat
Odlazak gradonačelnika Zagreba potresao region. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji je preminuo u 66. godini od posledica srčanog udara, bio čovek koji nikoga nije ostavljao… »

Vesti dana »