Beograd, najnovije vesti

Pedeseti rođendan ženskog FK „Sloga“ iz Zemuna

Studio B pre 22 sata
Ženski fudbalski klub Sloga iz Zemuna obeležava pedeseti rođendan turnirom u malom fudbalu u Sportskom centru „Mirko Sandić’’. Na turniru učestvuje sedam ekipa, a otvoren je utakmicom između slavljenika Sloge i Crvene zvezde.… »

Zbog kvara deo Vračara biće do sutra bez grejanja

Blic pre 24 sata
Iz JKP "Beogradske elektrane" javljaju da sistem daljinskog grejanja radi stabilno izuzev kvara na toplovodu na grejnom području "Konjarnik". Zbog sanacije kvara na delu toplovoda na uglu ulica Graničarske i Patrijarha Varnave građani u jednom delu… »

Zbog pokvarenog autobusa Stari savski most je bio blokiran

Blic pre 23 sata
Sabraćaj na starom Savskom mostu bio je kratko vreme u zastoju jer se autobus koji je krenuo iz Beograda za Leskovac pokvario nasred saobraćajnice nad Savom. Šlep služba pomerila je autobus tako da je saobraćaj ponovo uspostavljen. Most je bio… »

O čemu se ovde radi? Putnici su u jednom od tramvaja pronašli mapu Bazela

Blic pre 24 sata
Slika mape Bazela u jednom od beogradskih tramvaja postala je hit na društvenim mrežama, pa je čak revnosni sugrađanin ovaj slučaj prijavio Beokom servisu. Kako se radi o čuvenim švajcarskim tramvajima koji već skoro pune dve decenije prevoze… »

Sopotski vrtić za decu iz tri opštine

Politika pre 23 sata
U Malom Požarevcu dograđuje se obdanište za 120 mališana iz gročanskih mesta Dražanj i Umčari i mladenovačkih mesnih zajednica Šepšin i Senaja. Postojeći vrtić prima 80 dece, a sa novim delom u njemu će moći da boravi 200 mališana (Foto… »

Obustavljen saobraćaj preko starog savskog mosta: Pokvario se autobus, gužva u centru Beograda

Kurir pre 23 sata
Autobus koji je krenuo iz Beograda za Leskovac pokvario se na starom Savskom mostu. Most je zatvoren od 15.30 časova. Kako prenosi RTS, tramvaji se preusmeravaju na most na Adi. (Kurir.rs/RTS) Kurir Autor: Kurir… »

Radojičić sa ambasadorom Mjanmarske Unije

Studio B pre 24 sata
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić ugostio je u Starom dvoru ambasadora Mjanmarske Unije u Republici Srbiji Turejna Tant Zina. foto Beoinfo Gradonačelnik je Tant Zinu poželeo dobrodošlicu u Beograd u koji je došao nakon Tokija, gde je bio… »

Zatvoren stari Savski most: Saobraćaj preusmeren na Most na Adi

Telegraf pre 23 sata
Most je zatvoren od 15.30 časova. Autobus koji je krenuo iz Beograda za Leskovac pokvario se na starom Savskom mostu. Most je zatvoren od 15.30 časova. Kako prenosi RTS, tramvaji se preusmeravaju na Most na Adi. (Telegraf.rs/RTS)… »

Beograd prihvatio predlog da postane deo projekta "Tri plus"

Blic pre 1 dan
Zamenik gradonačelnika Beorgada Goran Vesić izjavio je danas, da je među nešto više od 3.000 predloga građana, koji su pristigli tokom javne rasprave o budžetu grada, bio i predlog da Beograd postane deo programa “Tri plus” koji predstavlja… »

Lančani sudar na putu od Kovilova ka Krnjači, povređene tri osobe

Blic pre 1 dan
Na obilaznici koja vodi od Kovilova ka Krnjači i dalje ka Pančevu, danas oko 15.00 sati došlo je do lančanog sudara, u kome su tri osobe zadobile povrede. - Primili smo poziv u 15.21 sati. Ekipa je otišla na teren i prevoze tri lica sa lakšim… »

Vesti dana »