Beograd, najnovije vesti

Skandalčina u lažnoj državi! Kurti za predsednika predložio više osoba, među njima i osumnjičeni za ubistvo advokata

Srbija danas pre 13 sati
Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti predložio je na današnjem sastanku predsedništva te stranke nekoliko osoba za tzv. kosovskog predsednika, uključujući, kako prenosi Indeksonlajn, pisca Redžepa Chosju i osumnjičenog za pokušaj ubistva… »

Evo kolika će biti cena vrtića sledeće godine

Mondo pre 14 sati
Roditelji će i u sledećoj godini plaćati istu cenu za boravak dece u beogradskim predškolskim ustanovama, izjavio je danas gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak. Roditelji će i u sledećoj godini plaćati istu cenu za boravak… »

Objavljena cena vrtića u Beogradu za 2020. Godinu: Evo koji iznos će se naći na uplatnicama roditelja

Kurir pre 15 sati
Roditelji će i u sledećoj godini plaćati istu cenu za boravak dece u beogradskim predškolskim ustanovama, izjavio je danas gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak. "Računica koju su uradile stručne službe Sekretarijata govori… »

Otvoreno klizalište na Tašmajdanu

Studio B pre 15 sati
Sportski centar Tašmajdan otvorio je novu sezonu za ljubitelje klizanja na ledu. Prvi vikend u sezoni besplatan je za sve klizače, a sezona će trajati do 16-og februara naredne godine.… »

Milošev konak osvetljen 41 led svetiljkom: Svetski! (foto)

Srbija danas pre 15 sati
Milošev konak u Topčiderskom parku večeras je dobio novo ruho. Osvetljen je sa 41 led svetiljkom. Fotografije novog ruha Topčiderskog parka i Miloševog konaka podelio je na svojoj stranici na Fejsbuku zamenik gradonačelnika Goran Vesić. - Milošev… »

Nikola je heroj! Ide u srednju a sestrama je i otac i majka: Samo da mi ih ne oduzmu! Dobiće stan od Beograda (foto)

Kurir pre 16 sati
BEOGRAD - Posle priče o Nikoli Petroviću (19) i njegovim maloletnim sestrama, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić naložio je da se za prvu narednu sednicu Skupštine grada pripremi Izmena i dopuna Odluke o pravima i uslugama socijalne… »

Od sutra vozom iz Lazarevca i Barajeva do centra

B92 pre 18 sati
Lazarevac i Barajevo od nedelje biće povezane sa centrom Beograda kroz dve nove linije BG voza. "Novi uspeh u sve boljem povezivanju beogradskih opština omogućiće građanima Lazarevca i Barajeva da od nedelje imaju direktnu i brzu vezu sa centrom… »

Cena vrtića ostaje ista i u 2020. godini

Studio B pre 18 sati
Roditelji će i u sledećoj godini plaćati istu cenu za boravak dece u beogradskim predškolskim ustanovama, izjavio je gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak. – Računica koju su uradile stručne službe Sekretarijata govori da… »

Radojičić: Od sutra vozom iz Lazarevca i Barajeva do centra

Večernje novosti pre 18 sati
Novi uspeh u sve boljem povezivanju beogradskih opština omogućiće građanima Lazarevca i Barajeva da od sutra imaju direktnu i brzu vezu sa centrom grada. Novi uspeh u sve boljem povezivanju beogradskih opština omogućiće građanima Lazarevca i… »

Vesić: Nikoli stan od Beograda, brinemo o deci

Studio B pre 18 sati
Posle priče o 19-godišnjem Nikoli Petroviću i njegovim maloletnim sestrama, zamenik gradonačelnika Goran Vesić naložio je da se za prvu narednu sednicu Skupštine grada pripremi Izmena i dopuna Odluke o pravima i uslugama socijalne zaštite, po… »

Vesti dana »