Beograd, najnovije vesti

Sramota svih nas: Kuća Laze Lazarevića u srcu Beograda postala je ruglo prepuno smeća (video)

Blic pre 18 sati
Kuća čuvenog srpskog lekara i književnika Laze Lazarevića u srcu Beograda danas je na rubu propasti. Pored toga što godinama trune zatrpana smećem i išarana grafitima, zahvatio ju je i požar. Laza Lazarević je u kući u Hilandarskoj 7… »

Ruglo u centru grada: Kuća Laze Lazarevića na rubu propasti, a evo u čijem je vlasništvu

Mondo pre 17 sati
Laza Lazarević je u kući u Hilandarskoj 7, sagrađenoj davne 1878. godine, živeo od 1887. do 1891. Laza Lazarević je u kući u Hilandarskoj 7, sagrađenoj davne 1878. godine, živeo od 1887. do 1891. Kuća čuvenog srpskog lekara i književnika Laze… »

Mala Minja dobila mural u Beogradu: Đaci oslikali zid škole na Dorćolu u koju je preminula devojčica išla!

Mondo pre 19 sati
Mural su izradili njeni drugari iz škole. Mural su izradili njeni drugari iz škole Minja Draganić (15) koja je uz herojsku pomoć radnika gradilišta izvučena iz požara u stanu na Dorćolu, nedavno je preminula u Univerzitetskoj dečjoj klinici u… »

Opet grafitima oskrnavili Grobnicu narodnih heroja

Politika pre 20 sati
Grobnica narodnih heroja na Beogradskoj tvrđavi izgleda da je postala omiljena meta huligana koji su je po treći put u godini ižvrljali grafitima. Poslednji put se to dogodilo pre nekoliko dana kada su na belom mermeru ispod bista Đure Đakovića i… »

Košava ledi kosti, ali čisti vazduh

Politika pre 20 sati
Republički hidrometeorološki zavod najavio je da će u prvoj dekadi decembra u Beogradu duvati jak jugoistočni vetar sa udarima do 60 kilometara na čas. Šta god rekli modni kritičari, Beograđani su ubeđeni da je za ove dane pravi odevni izbor –… »

Minja koja je stradala u požaru na Dorćolu dobila mural - tvoji drugari te čuvaju zauvek

Noizz pre 20 sati
Minja Draganić (15) koja je stradala od posledica požara na Dorćolu dobila je mural u Osnovnoj školi "Braća Baruh", koju je pohađala. Prava drama odigrala se na Dorćolu kada je nesrećna Minja zapomagala za pomoć. Tada su joj heroji, momci sa… »

Čuvamo te zauvek, tvoji drugari: Mural u čast Minje, stradale u požaru, osvanuo na Dorćolu

Večernje novosti pre 20 sati
MINjA (15), koja je stradala u požaru u stanu na Dorćolu, dobila je mural u Osnovnoj školi "Braća Baruh", koju je pohađala. - Ti nisi umrla. Ti si se preselila u svakog od nas. Čuvamo te zauvek. Tvoji drugari - piše na zidu škole u poruci koja… »

Beograd i brojne lokalne samouprave konsultuju građane o budžetu za 2021. godinu

Srbija danas pre 20 sati
Lokalne samouprave u Srbiji su u procesu pripreme odluka o budžetu za 2021. godinu. Lokalne samouprave u Srbiji su u procesu pripreme odluka o budžetu za 2021. godinu i definisanja prioriteta za finansiranje u svim oblastima svoje nadležnosti, bilo da… »

Vetar obarao stabla: Povećan broj intervencija

Večernje novosti pre 21 sat
VETAR koji se razduvao tokom srede u Beogradu doneo je i veći broj intervencija ekipama JKP "Zelenilo Beograd". Timovi ovog preduzeća u noći između srede i četvrtka intervenisali su na četiri lokacije zbog polomljenih grana, a juče u toku dana 13… »

Na meti lopova i liftovi: U Pojedinim prestoničkim višespratnicama dodatna oprema često nije u funkciji zbog razbojnika

Večernje novosti pre 21 sat
DA su lopovima interesantna i liftovska postrojenja, sve je češći slučaj u beogradskim višespratnicama. Takozvana liftovska mafija hara gradom, ne obazirući se na to koliko su liftovi važni, pre svega, za stanare na višim spratovima. I kao da nije… »

Vesti dana »