Beograd, najnovije vesti

Vesić: "Od sutra rade tržni centri, poštujte sve mere"

B92 pre 18 sati
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić potvrdio je da će od sutra ponovo raditi svi tržni centri i da će njihovo radno vreme biti do 22 časa. Vesić je istakao da je nužno da se svi posetioci tržnih centara striktno pridržavaju svih… »

Nižu se uspesi imunizacije građana kao biseri: U Beogradu tokom nedelje utrošeno 82.777 doza vakcina

Srbija danas pre 18 sati
Zaključno sa jučerašnjim danom, u Beogradu je ukupno vakcinisano 528.834 ljudi (36.7 odsto). Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić danas je na svojim društvenim mrežama objavio da ukupan broj vakcinisanih u Beogradu, u subotu, 10… »

Studenti opet napravili žurku kod Studenjaka: Izletali pred vozila, drali se, bacali flaše pijani

Telegraf pre 18 sati
Jednu veliku žurku budući akademci već su organizovali 4. aprila u Studentskom gradu, povodom Dana studenata. Nedelju dana pošto su se našli u žiži javnosti kada su u Studentskom gradu napravili korona žurku i ostavili gomilu smeća, studenti su… »

U subotu vakcinisano preko 10 hiljada Beograđana

Danas pre 18 sati
U Beogradu su u subotu vakcinu protiv koronavirusa primile 10.443 osobe, od čega je 8.662 vakcinisano prvi put, a 1.781 osoba je revakcinisana, saopštio je gradonačelnik Zoran Radojičić. U poslednjih šest dana prvu dozu vakcine primilo je 59.748… »

Šestoro odustalo zbog težine obuke: Beograd dobija još 92 komunalnih milicionera

Blic pre 19 sati
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas Nastavni centar "Кula", u kojem se održava obuka za 92 kandidata za beogradske komunalne milicionere. Obilasku ovog centra prisustvovali su i vršilac dužnosti sekretara za poslove komunalne… »

Gledaju cipele, kradu tašne: Drska krađa u centru Beograda, lopovi "razgledali" stvari, pa utekli sa plenom

Blic pre 18 sati
Vlasnik jedne radnje koja se nalazi u samom centru Beograda objavio je snimak krađe u njegovom objektu, na kome se vide dve, čini se, prilično uigrane osobe, kako kradu izloženu robu u prodavnici. Na snimku se vidi kako kradljivci "razgledaju" stvari… »

Tržni centri rade od sutra, a obezbeđenje će kontrolisati sve posetioce da bi bilo sigurno da poštuju mere

Noizz pre 18 sati
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će od sutra ponovo raditi svi tržni centri i da će njihovo radno vreme biti do 22 časa, istakao da je nužno da se svi posetioci tržnih centara striktno pridržavaju svih propisanih… »

Nemanji je potrebna pomoć da bi otišao na operaciju: Do prvog maja treba da skupi 84.000 evra VIDEO

B92 pre 18 sati
Ukoliko želite da na pravi način iskoristite ovaj prolećni dan onda bi trebalo da se uputite na Adu Ciganliju. Razlog je to što je jednom momku potrebna naša pomoć. On je na Adi Ciganliji svaki vikend i bori se za svoje zdravlje. Nemanja Đurđević… »

Vakcinisalo se više od pola miliona Beograđana: Najviše imunizovanih u ove 3 opštine

Telegraf pre 19 sati
U Beogradu je dato ukupno 884.684 doza vakcina, za vakcinaciju i revakcinaciju. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je lepu vest - u prestonici Srbije se od 1.000 građana, protiv korona virusa vakcinisalo već 376, a u populaciji… »

Sutra se otvaraju tržni centri: Detaljno uputstvo kako će i šta raditi, i koje mere morate poštovati

Telegraf pre 18 sati
Na zasedanju Kriznog štaba od petka, 9. aprila, doneta je odluka o otvaranju ove vrste objekata, posle nedelja pauze u radu. Šoping molovi u Srbiji će od sutra, 12. aprila, opet raditi, i to do 22 sata, a ne do 20h, kako je bilo u proteklom dužem… »

Vesti dana »