Beograd, najnovije vesti

Od sutra otvoreni tržni centri

Sputnik pre 15 sati
Naredba isključuje ugostiteljske objekte u zatvorenom prostoru, a koji se nalaze u sklopu pomenutih objekata i u kojima se vrši usluživanje hrane i pića sedećih gostiju. U potonjim objektima dozvoljena je samo šalterska prodaja. Upravljač objekta… »

Ivana, dama koja od cveća više voli da u rukama drži volan kamiona: Ona u "Zelenilu" lako upravlja teškim vozlima

Blic pre 15 sati
Iako je rad u “Zelenilu-Beograd” u Sektoru za transport i mehanizaciju, tradicionalno prihvaćen kao „muška“ poslovna sredina, Ivana Đokić dokazuje da ovakva percepcija često nije u vezi sa realnom slikom. Upravo Ivana, svojim svakodnevnim… »

Tržni centri rade od sutra- Linije kretanja, bez zadržavanja, maske i dalje obavezne, a obezbeđenje ima poseban zadatak

Sandžak haber pre 15 sati
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će od sutra ponovo raditi svi tržni centri i da će njihovo radno vreme biti do 22 časa, istakao da je nužno da se svi posetioci tržnih centara striktno pridržavaju svih propisanih… »

Tržni centri rade od sutra: Linije kretanja, bez zadržavanja, maske i dalje obavezne, a obezbeđenje ima poseban zadatak

Blic pre 16 sati
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će od sutra ponovo raditi svi tržni centri i da će njihovo radno vreme biti do 22 časa, istakao da je nužno da se svi posetioci tržnih centara striktno pridržavaju svih propisanih… »

Vremeplov u centru grada: Na Kalemegdanu je svedok istorije stare 600.000 godina, od nedavno proglašen Spomenikom prirode

Blic pre 16 sati
Beograd je pravi raj za turiste koji vole istoriju, počev od lokaliteta koji svedoče o naseljavanju grada u periodu mlađeg kamenog doba, preko tragova starih Rimljana, Osmanlija, Austrijanaca, do burne istorije 20. veka. A da li ste znali da na… »

Od sutra se otvaraju tržni centri, radiće do 22 sata

Moj Novi Sad pre 16 sati
Zatvoreni i otvoreni tržni centri u Srbiji od sutra ponovo mogu da rade od 6 do 22 sata, navodi se u Naredbi ministra zdravlja koja je danas objavljena u Službenom glasniku. Kako je precizirano, rad je i dalje zabranjen ugostiteljskim objektima u sklopu… »

U Beogradu protekle nedelje vakcinisano 82.777 građana, juče 10.443

B92 pre 16 sati
Tokom protekle nedelje u Beogradu je vakcinu primilo ukupno 82.777 građana, od čega je prvu dozu primilo 59.748, a drugu 23.029, saopštio je danas gradonačelnik Zoran Radojičić. Na Fejsbuk i Instagram profilu, gradonačelnik je objavio i da je tokom… »

Usvojena naredba o otvaranju tržnih centara od sutra

B92 pre 16 sati
Gradski štab za vanredne situacije Grada Beograda doneo je danas naredbu da počev od 12. aprila, u radnom vremenu svakog dana od šest do 22 časa, mogu raditi zatvoreni ili otvoreni trgovinski centri i slični objekti u kojima se obavlja delatnost u… »

Nova odluka za beogradske tržne centre: Uvedena jedna novina, predstavljeno detaljno uputstvo o radu objekata

Srbija danas pre 16 sati
Gradski štab za vanredne situacije Grada Beograda, nakon održane sednice, doneo je naredbu da počev od 12. aprila, u radnom vremenu svakog dana od 6 do 22 časa, mogu raditi zatvoreni ili otvoreni trgovinski centri i slični objekti u kojima se obavlja… »

Vesić: Očekujem od sutra ujutru otvaranje tržnih centara

Danas pre 17 sati
Zamenik gradonačelnik Beograda Goran Vesić izjavio je da očekuje da se od sutra ujutro ponovo otvore tržni centri i pozvao građane da i u njima poštuju sve epidemiološke mere. „To znači da će posle nekoliko nedelja tržni centri ponovo početi… »

Vesti dana »