Beograd, najnovije vesti

Autobus prešao detetu preko noge u Borskoj ulici: Dečak prevezen na Institut za majku i dete

Kurir pre 1 dan
Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 17.00 sati, kada je autobus prešao preko noge dečaku i on je tom prilikom zadobio lakše povrede. - Dečak je prevezen uz pomoć naše pedijatrijske ekipe na Institut za majku i dete, i u pitanju su lakše… »

Drvo palo na automobil u pokretu u Beogradu, povređene dve osobe

N1 Info pre 1 dan
Kako N1 saznaje, dve osobe su povređene kad je na automobli u pokretu u Bulevaru vojvode Putnika u Beogradu palo drvo. Prema prvim informacijama, povređeni žena i muškarac su prevezeni na Vojno-medicinsku akademiju. Njihovo stanje trenutno nije… »

Drama u Rakovici: Autobus prešao detetu preko noge

Mondo pre 1 dan
Užas se desio u Borskoj ulici kada je autobus prešao preko noge dečaku. Užas se desio u Borskoj ulici kada je autobus prešao preko noge dečaku. Saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 17.00 sati, kada je autobus prešao preko noge dečaku i on je… »

Autobus prešao dečaku preko noge u Borskoj: Hitna ga prevezla na Institut za majku i dete

Telegraf pre 1 dan
Nesreća se desila u Borskoj ulici kod broja 80. U Borskoj ulici u beogradskom naselju Miljakovac danas se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povređen dečak. Kako su nam rekli iz Hitne pomoći, ekipa ga je prevezla u Insititut za majku i dete… »

Taksisti: Najveća gužva na autoputu, mostovima, ali i Savskom trgu

Blic pre 1 dan
Popodnevni špic stvorio je manje problema u funkcionisanju saobraćaja u Beogradu, ali za sada, nigde nema većih zastoja, iako su kolone vozila u mnogim delovima grada, javljaju taksisti. - Najveći broj vozila trenutno je na autoputu u oba smera, s tim… »

Oko 600 socijalnih i zdravstvenih radnika obučeno da prepozna i spreči diskriminaciju Roma

Blic pre 1 dan
Oko 600 socijalnih i zdravstvenih radnika širom Srbije u proteklih nekoliko meseci pohađalo je program edukacije “Romi kao vulnerabilna grupa u zdravstvenoj zaštiti – pristup i nediskriminacija”, koji realizuje Udruženje pravnika za medicinsko i… »

Drvo palo na vozilo u pokretu, povređene dve osobe

RTS pre 1 dan
Drvo je palo na vozilo u pokretu u Bulevaru vojvode Putnika na Košutnjaku. Povređene su dve osobe, saznaje RTS. Prema prvim podacima iz Uprave saobraćajne policije povređene su dve osobe. Povređeni su prevezeni na VMA. Reporter RTS-a javlja daje… »

Drvo palo na vozilo u pokretu u Beogradu, ima povređenih!

Mondo pre 1 dan
Drvo je palo na vozilo u pokretu u Bulevaru vojvode Putnika na Košutnjaku, saznaje RTS. Drvo je palo na vozilo u pokretu u Bulevaru vojvode Putnika na Košutnjaku, saznaje RTS. Prema prvim podacima iz Uprave saobraćajne policije, povređene su dve… »

Drvo palo na automobil u pokretu, povređeni Majka i sin. VMA: Nisu životno ugroženi

Blic pre 1 dan
Majka i sin povređeni su danas u Bulevaru vojvode Putnika, kada je na njihov automobil u pokretu palo drvo. Kako saznajemo, jaka košava koja duva tokom celog dana u prestonici oborila je drvo koje je potom završilo na krovu automobila "nisan mikra"… »

Radojičić: Želimo da Beograd bude zdraviji, zeleniji i pametniji

Blic pre 1 dan
Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić pozdravio je danas učesnike seminara "Pametna rešenja za urbane izazove”, koji je povodom 30 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa sa Republikom Korejom organizovan u hotelu "Kraun plaza"… »

Vesti dana »