Žrtve ga krvave i teško ranjene molile da prestane, on im hladnokrvno prišao i "overio" ih: Šest meseci od masakra kod Mladenovca, optužnica otkrila bezumnost i surovost Uroša Blažića

Blic 04.11.2023

Od tog 4. maja sela u okolini Mladenovca više nisu ista. Tuga, muk, neverica obavili su Malo Orašje i Dubonu od trenutka kada je devetoro mladih, nedužnih ljudi, ubijeno iz čista mira, u pomahnitalom napadu Uroša Blažića (20). Sada, šest meseci kasnije, optužnica koja je podignuta protiv njega otkriva detalje koji lede krv u žilama i ukazuju na surovost i bezumnost ovog masovnog ubice.

Optužnicu koju je pre mesec dana podiglo Više javno tužilaštvo u Smederevu otkriva jezive detalje zločina i ukazuje da je Uroš Blažić ispalio najmanje oko 85 hitaca u svoje žrtve. Ova brojka nije broj ispaljenih metaka, već broj povreda koje su imale ubijene i ranjene žrtve. - Tačan broj hitaca nije poznat jer je Blažić pucao na otvorenom prostoru i postoji mogućnost da neke čaure nisu pronađene - kaže izvor "Blica". Uroš Blažić ubio je 9 osoba, a ranio njih 12.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja