"Reč je za nas zakon": Završen prvi predizborni SNS skup u Leskovcu - Vučić: Smejali su se kada sam rekao da će prosečna plata biti 500 evra, sada vam kažem da će do kraja 2027. biti 1.400 evra (video)

Blic 05.11.2023

- Sećate se kada sam prvi put 2014. godine rekao da će nam prosečna plata biti 500 evra u Srbiji, smejali su se, nisu verovali da će se to dogoditi. Mi vam sada kažemo da će do kraja 2027. godine biti prosečna plata 1.400 evra, u Leskovcu više od 1.000 evra. Vi znate da ono što kažemo da ćemo to da ispunimo. Zato što je reč za nas zakon - poručio je Aleksandar Vučić na prvom predizbornom skupu SNS-a u Leskovcu.

Srpska napredna stranka održava danas u Leskovcu u sportskoj hali "Dubočica" predizborni skup "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Predsednik Vučić je na skupu dočekan velikim aplauzom. - Svi bi da kažu da je Kosovo srce Srbije, ali ako mogu da se sklone od zapadnih pritisaka, da im ne odgovaraju, da ne stavljaju 'glavu u torbu', jer će Vučić to da reši... Uvek ponavljam, Kosovo je deo Republike Srbije, zapisano je u Ustavu. Bilo je i biće - poručio Vučić.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja