Terao đake da puze do njega! Među maltretiranim učenicima u Idvoru bio i dečak koji je ubrzo preminuo zbog srčane mane: Majka još uvek čeka pravdu, nastavnik i dalje predaje (foto)

Blic 03.12.2023

Četiri i po godine posle incidenta u školi u Idvoru, kada je jedan nastavnik naterao dva dečaka da na času kleknu i da na kolenima dođu do njegove katedre, za taj incident niko nije odgovarao. Krivične prijave koje je majka jednog dečaka podnela protiv nastavnika, direktorke i škole su odbačene. Njen sin je u međuvremenu preminuo od posledica urođene srčane mane, ali majka nastavlja borbu.

U rodnom mestu Mihajla Pupina, na zidu doma kulture koji nosi njegovo ime, jedan grafit podseća na to da je tu školske dane provodio i jedan Nenad. Dobar i uzoran đak, u školi nije imao problema, sve do 15. maja 2019. godine. - Šta je smešno da se i ja smejem - pitao je tog dana osmake nastavnik biologije, da bi se potom dogodio incident. - Nastavnik biologije Sabo Jano je naterao učenike da kleknu i da mu tako klečeći donesu sveske do njegove katedre - kaže

Blic »

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja