"Niko vam neće doći sutra, slava: Je!" Mlađi simpatizeri opozicije se ispred RIK-a svađali sa Ćutom i Milivojevićem, pogodili jajetom kandidata Obradovića: "Nemate plan!"

Blic 18.12.2023

Tokom večerašnjeg protesta "Srbije protiv nasilja" ispred Republičke izborne komisije (RIK) došlo je do oštre rasprave između lidera opozicije Aleksandra Jovanovića Ćute i Srđana Milivojevića i grupe mlađih, radikalnijih demonstranata koji su bili razočarani u pasivnost opozicije, optuživali ih za nedostatak plana i akcije i pozivali na upad u RIK, što su Ćuta i Milivojević odbili.

Rasprava se dogodila oko 21.20 na zaštitnoj ogradi ispred zgrade RIK-a u Ulici kralja Milana, u trenutku kada se broj okupljenih bio osetno proredio sa početnih oko 2.000, na otprilike nekoliko stotina, što je takođe pogodilo mlađe demonstrante. Rasprava je na kraju prekinuta, ali su mladi demonstranti i dalje ispoljavali nezadovoljstvo prema liderima opozicije jer "nemaju plan". Nešto kasnije su jajetom pogodili Vladimira Obradovića, kandidat za gradonačelnika

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja