(Video): "Imala sam sreću da ne doživim neverstva, ali izdaju da" Svetlana Ceca Bojković kaže da kada je ljubav u pitanju tu nema pameti: "Dobro sam prošla"

Blic 21.01.2024

Gošća emisije „Balkanskom ulicom“ je glumica Svetlana Ceca Bojković iza koje stoji nebrojeno predstava, uloga u serijama i filmovima, kaže da se mnogo naradila u životu i da još uvek radi. Ne bi mogla sebe da zamisli kao ženu koja ne radi. Leže kasno, ali, kaže, kasno i ustaje, slabo izlazi jer današnja muzika nije ono što ona voli. A šta voli i kako živi i kako je njen život tekao dok je igrala uloge koje su obeležile određena vremena glumica otkriva u pomenutoj emisiji.

Glumica Svetlana Ceca Bojković u emisiji „Balkanskom ulicom“ koja se emituje nedeljnom u 16.30 sati samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115, kaže da ne može da zamisli svoj život sa manje rada, „tako sam nekako već utrenirana više od 50 godina“. Danas je, kaže, ipak to manja dinamika, ima i pauze i uspeva da „otme“ vreme za sebe jer je kako ističe, "dobar organizator svoga vremena". Na samom početku emisije Svetlana Ceca Bojković se prisetila prve predstave koju

Mts »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja