Virus u mozgu Nemanje (6) tinjao je godinama kao tempirana bomba: Potresna ispovest majke za "Blic TV": "Izgubio je sve funkcije zbog malih boginja, prognoze su stravične"

Blic 04.03.2024

Šestogodišnji Nemanja Ljutić zarazio se virusom malih boginja u jednoj bolnici kada je imao šest meseci. Samo nekoliko dana kasnije bilo mu je bolje, pa je početni strah roditelja od razvoja bolesti i mogućih posledica jenjavao. Sve dok se nije potpuno oporavio. Međutim, oporavak je bio samo prividan. Virus je nastavio da tinja u mozgu malog Nemanje, da bi tri godine kasnije doveo do strašnih zdravstvenih komplikacija.

O stravičnim posledicama preležanih malih boginja sa kojima se suočio mali Nemanja Ljutić, u dokumentarnoj emisiji voditeljke i novinarke Ivane Jasnić Mastilović, koja se emituje na "Blic TV" (MTS kanal 117) ponedeljkom od 18:30 časova, "Povratak zaboravljene pošasti - Istina o malim boginjama" govorila je njegova majka Anastasija Ljutić. - Nemanjina priča počinje 2018. godine, a tada počinje i naša borba, a da mi nismo ni bili svesni toga. Nemanja se zarazio u

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja