Brnabić za predsednicu Skupštine, Šapić za gradonačelnika: U "Jutro na Blicu" analiziramo: Koji su izazovi pred novom Vladom Srbije i kakve pritiske očekuje Vučić? (uživo, video)

Blic 07.03.2024

Predsedništvo Srpske napredne stranke prelomilo-kandidat za predsednika Skupštine Srbije biće Ana Brnabić, a Aleksandar Šapić za gradonačelnika Beograda. Predsednik Srbije i član SNS-a Aleksandar Vučić najavio da će sledeće sedmice saopštiti ime mandatara a da će Srbija uskoro dobiti novu Vladu. Koji su sve izazovi pred novom Vladom Srbije i kakvi spoljne i unutrašnje pritiske očekuje predsednik?

Zašto nema napretka u dijalogu sa Prištinom i kada će početi formiranje novog političkog bloka, pitaćemo gosta Jutra Vladimira Orlića, člana predsedništva SNS-a. Šta će doneti današnje sednice Evropske centralne i Narodne banke Srbije kada je reč o daljem kretanju troškova zaduživanja? Da li građani koji imaju kredite treba da strepe zbog mogućeg povećanja rata, posebno ukoliko Narodna banka Srbije ukine odluku o ograničenju kamata na stambene kredite? Prvi

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja