Insajder debata: Predstavnici opozicije tvrde da se vladajuće partije kriju iza Vučićevog imena, dok vlast pita ko bi glasao za imena opozcionara (VIDEO)

Insajder 09.05.2024

Iako se delom mogu saglasiti da je dobra vest postignut napredak u dogovorima o ispunjavanju uslova za fer i demokratske izbore, učesnici Insajder debate – predstavnici Srpske napredne stranke i SPS-a i predstavnici opozicionih pokreta Kreni Promeni i Pokreta slobodnih građana – dijametralno su i dalje suprotstavljeni na svim pitanjima koja se odnose na to ko zaslužuje da bude na vlasti nakon 2. juna u Beogradu i 88 opština i gradova u Srbiji.

Predstavnik koalicije 'Biramo borbu“, lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović optužio je SNS i SPS da se kriju iza imena Aleksandra Vučića, čije ime nosi listu vladajuće koalicije na narednim lokalnim izborima. 'Partije na vlasti kriju se iza autoriteta Aleksandra Vučića, jer u svakoj lokalnoj samoupravi u Srbiji postoji jedan lokalni kabadahija kojeg građani znaju kao zlu paru“, rekao je Grbović i posebno kritikovao kako vlast u glavnom gradu vodi

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja