Luku je majka ostavila u sirotištu kada je imao samo dva dana: Ponovo su se sreli posle 16 godina, a kad čujete razlog zbog kog je napušten nećete moći da zaustavite suze (video)

Blic 31.05.2024

Luka Tompson rođen je 2007. godine u Gvatemali. Njegova majka je bila u teškoj finansijskoj situaciji i odlučila je da ga da na usvajanje kako bi mu pružila bolju budućnost. Kada je imao samo 10 meseci, jedna porodica iz Los Anđelesa, Elizabet i Kirk Tompson, usvojila ga je. Od samog početka, Luka je znao da je usvojen i da jednog dana može potražiti svoju biološku porodicu.

Krajem prošle godine, Luka je izrazio želju da pronađe svoje biološke roditelje. Sa podrškom svoje usvojiteljske porodice i organizacije "Fundamaya", uspeo je da uspostavi kontakt sa svojom biološkom majkom i otkrije da ima sedmoro braće i sestara. Larsen, Lukova sestra koja je sa njim živela od malena, opisuje kako su se Luka i njegova majka sreli nakon mnogo godina. Bilo je to veoma emotivno iskustvo za sve prisutne, ispunjeno bolom, nevericom, ali i radošću i

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja