Sin zapalio oca, jer nije imao para da ga sahrani: U kanti za smeće ispred kuće pronađeni lobanja i stopala, policajci šokirani prizorom (foto)

Blic 01.06.2024

U okrugu Liosija u Grčkoj, u dvorištu porodične kuće, policija je pronašla ugljenisano telo starijeg muškarca. Iako su u prvi mah bili gotovo sigurni da je reč o ubistvu, posle razgovora sa sinom pokojnog starca počeli su da vode paralelnu istragu. Sada se istražuje da li je muškarac zaista ubijen pa zapaljen ili je, kako tvrdi njegov sin, još u februaru preminuo prirodnom smrću, a potom zapaljen.

Ipak, jedno je izvesno: nesrećnog čoveka je spalio njegov rođeni sin, što je on i potvrdio u iskazu datom policiji. - Nisam više mogao da trpim neprijatan miris i morao sam da spalim oca - rekao je 57-godišnji muškarac policajcima. Kako navode mediji u Grčkoj, spekuliše se da je starac preminuo još u februaru, ali njegov sin navodno nije imao novca za sahranu, pa je zato telo pokojnika ostalo u kući. Tek kad je iz dvorišta počeo da se oseća nesnosan smrad, komšije

Povezane vesti »

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja