"Završi se i 8.: Razred... Koga danas iz detinjstva ispratiti?" Majka ubijene Eme Kobiljski poslala potresnu poruku, objavila i sliku koja kida dušu (foto)

Blic pre 28 dana

Jučerašnji dan bio je izuzetno težak za roditelje dece Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, koji su pretrpeli gubitak svojih voljenih u masakru koji se dogodio 3. maja prošle godine. Nakon stravičnog događaja u kojem je njihov školski drug izvršio napad na svoje drugove, rane su ponovo otvorene za ove porodice. Nina Kobiljski, majka devojčice Eme Kobiljski koja je izgubila život u tom tragičnom događaju, podelila je svoje emocije i bol putem društvenih mreža.

Da su živi, juče bi zajedno sa svojim drugarima proživeli trenutke radosti, nosili bi majice koje bi međusobno potpisivali, smejali se, plakali i uživali u muzici. Nažalost, ta iskustva su im oduzeta zbog brutalnog čina koji je izvršio njihov vršnjak, tada trinaestogodišnji učenik iste škole, pucajući na njih bez ikakvog razloga. - Završi se i 8. razred.. Koga danas iz detinjstva ispratiti? Sa kim se radovati? Koga na novom početku bodriti? Nad kim bditi i za koga

Povezane vesti »

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja