Drugi dan potrage za Milanom (41) iz Niša: Porodica ne gubi nadu da će biti pronađen: "Policiji smo rekli da je ozbiljan čovek i da ne može da nestane iz čista mira"

Blic pre 18 dana

Potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša, koji je nestao preksinoć na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini kod Niša, nastavljena je i danas od ranih jutarnjih sati, drugog dana zaredom. Pripadnici policije, gorske službe spasavanja, rođaci, prijatelji i meštani Gornje studene pretraživali su širi prostor Suve planine počev od Planinarskog doma na Bojaninim vodama gde je pronađen Milanov službeni automobil “škoda”. Ali, od njega, za sada, ni traga - ni glasa.

Porodica nestalog Nišlije ne gubi nadu da će biti pronađen. Oni sumnjaju da je Milan negde pao, da se povredio I da ne može da dozove pomoć jer su mu telefoni ostali u kolima. - Nastavljena je potraga jutros od 8 časova. Teren je baš nepristupačan jer je trava dosta visoka. Valjda će da ga nađu danas. Ja sam se iskreno nadala da će i juče da ga nađu. Mlad je, zdrav je, sportski je tip čoveka, i rekreativno se bavi planinarstvom . Nadamo se da će da ga nađu uskoro,

Povezane vesti »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja