Napravili im novi dom, a onda im organizovali i svabdu! Subotičani velikog srca se udružili i usrećili Božidara i Dragoslavu kao niko nikad pre (foto)

Blic pre 22 dana

Samo onaj ko proživi pakao života može da oseti tuđu nevolju. Malo ljudi na svetu doživelo je sličnu sudbinu Božidara Kolara i njegove izabranice Dragoslave iz Tavankuta, a armija Subotičana osetila je potrebu da stane uz njih u najtežem životnom trenutku i omogući im novi početak: obezbedi stambeni kontejner, opremi ga i organizuje im venčanje i svadbu, onako kako to dolikuje, uz muziku, zakusku, tortu, venčanicu, cveće i sve drugo što prati svadbena veselja!

Do samo pre nekoliko sedmica, Božidar, koji boluje od raka pluća, i Dragoslava, koja je pred porođajem, mislili su da nema rešenja i da će ostati na ulici bez krova nad glavom, jer se udžerica u kojoj su živeli urušila. Pukom srećom izbegnuta je tragedija kada je kuća počela da se ruši, a Božidar, koji zbog teške bolesti nije u mogućnosti da radi, nije želeo da padne na teret prijateljima zbog čega je ćutke patio, preživljavao ogroman stres i strah od budućnosti, a

Blic »

Vojvodina, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja