"Nek se školuje, nek se bavi diplomatijom kad dođe vreme": Oglasio se Dačić o misici iz Žitorađe, otkrio šta je radila u MSP: "Ja tu nemam šta da krijem" (video)

Blic pre 7 dana

"Morate da završite fakultet, morate da završite diplomatsku akademiju... Nek se školuje, nek se bavi diplomatijom kad za to dođe vreme", reči su Ivice Dačića, ministra unutrašnjih poslova i bivšeg šefa diplomatije, povodom snimka o kome ovih dana bruje društvene mreže, u kome jedna od takmičarki na izboru za Mis Srbije govori o svom radu u MSP-u i pozdravlja "omiljenog šefa".

"Šef" je o tome govorio na TV Prva, pa i o radu u MSP svoje zemljakinje Javorke Ramić iz Žitorađe, koja je inače završila srednju saobraćajnu školu i koja je, kako sama kaže, vozila kamion. Kako je pojasnio, ona je radila na ugovor, kao sekretarica, a ne u diplomatiji. - Ja tu nemam šta da krijem. Prvo, ona ne radi u ministarstvu, ona ne radi u diplomatiji. Ona ima 20 godina. Pa svako zna kako se zapošljava u diplomatiji. Ona je sama kriva, jer je nespretno rekla

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja