"Za svakog četnika je spreman metak": Sumnja se da Faton deli jezive poruke na TikToku: Poziva na ubistvo Srba, a evo šta objavljuje nakon zločina u Loznici (foto)

Blic 19.07.2024

Na društvenoj mreži TikTok prethodnih dana osoba koja je upisana kao Faton Hajrizi neprestano objavljivala je fotografije begunca koji se traži zbog zbog ubistva policajca Nikole Krsmanovića (34) u Loznici. Od kada je policija krenula u intenzivnu potragu za ubicom policajca, osoba koja se krije iza pomenutog profila, a za koju se sumnja da je lično Faton Hajrizi delila je fotografije tekstova albanskih medija koji izveštavaju o zločinu, kao i slike osumnjičenog Fatona.

Profil na Tik Toku pod imenom Faton Hajrizi nastao je pre nedelju dana, kada je objavljena prva fotografija (selfi) sa nepoznate lokacije. U opisu pomenutog profila na albanskom piše: "Jedini profil". Ubrzo potom, on je krenuo da objavljuje svakodnevno fotografije, a uz svaku je ostavljao i pesmu na albanskom. Tri dana pre nego što je policajac Nikola Krsmanović brutalno ubijen tokom rutinske kontrole vozila u Loznici, on je objavio fotografiju na kojoj pozira u

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja