Guma od bicikla se topi: Tiktoker iz Srbije prikazao koliko su vrućine bile jake, ali svi gledaju u jedan detalj i to budi sumnju (video)

Blic 23.07.2024

Ekstremno visoke temperature koje je su merene u Srbiji tokom prethodnih desetak dana, koliko je trajao najtopliji talas od početka leta, konačno su iza nas. Temperature oko 40. podeoka koje su u najtoplijim delovima dana najavljivali meteorolozi, užarile su gradove u našoj zemlji do te mere da je napolje izlazio samo ko je morao ili smeo, a visoke temperature su poslužile i kreatorima sadržaja na društvenim mrežama da nam pokažu koliko smo se zaista "topili".

Tako je jedan Tiktoker u piku toplotnog talasa provozao bicikl po dvorištu u Prigrevici kod Apatina, a kako pokazuje u videu, kada je prešao preko poklopca od šahte, guma od bicikla je počela da se topi i ostavlja trag. Svoj video snimak sarkastično je nazvao "Najhladniji dan u Srbiji", ali zbog jednog detalja iz videa, pratioci su počeli da izražavaju sumnje da je snimak zapravo montiran. "Guma se topi, a papuče ne?", pitala se nekolicina komentatora, optužujući

Blic »

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja