Lekari iz niša otišli na odmor u crnu goru, pa spasavali povređene: U udesu:"Čuli smo jak tresak ispod terase, istrčali i zatekli tri osobe kako leže na putu"

Blic 27.07.2024

Miodrag Đorđević, direktor Klinike za endokrinu hirurgiju u niškom UKC i njegov otac, prof. dr Nebojša Đorđević, prvi su priskočili u pomoć teško povređenim ljudima u saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak uveče dogodila na magistralnom putu između Baošića i Bijele. Dvojica lekara, koji su u vreme nesreće odmarali na terasi kuće u Baošićima, odmah su reagovali kako bi oodržali u životu teško povređene do dolaska Hitne pomoći.

Dr Miodrag Đorđević kaže da je sa porodicom i sa roditeljima na letovanju u Baošićima te da se saobraćajna nesreća dogodila baš ispred kuće u kojoj borave. - Oko 22 sata čuo se jak tresak na magistrali između Bijele i Baošića, tačno ispod terase na kojoj smo tada sedeli. Odmah nam je bilo jasno da je došlo do nesreće, istrčali smo na ulicu i zatekli tri osobe koje su ležale na kolovozu. Dvoje je bilo bez svesti, pa smo odmah pristupili kardiopunomalnoj reanimaciji.

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja