Oborili ih na zemlju, stavili im lisice na ruke: Ovako su privedeni političari na severu Kosova: Sprečavali krečenje srpskih zastava, sve se desilo dok u zgradi opštine traje "dijalog" (video)

Blic 08.08.2024

U trenutku dok je počinjala debata u sali skupštine Opštine Severna Mitrovica gde su predstavnici civilnog društva, medija, NVO organizacija i drugi pozvani na debatu „Međuetnička saradnja, Opštinski odbor za bezbednost u zajednici, saradnja između institucija i civilnog društva“, radnici su prekrečili oslikane srpske zastave u blizini glavnog mosta na Ibru.

Tom prilikom je privedeno i nekoliko osoba koja su prema rečima policajaca "smetali prilikom krečenja". Privedeni su, prema pisanju medija, Aleksandar Arsenijević, lider Srpske demokratije, i funkcioner te stranke Stefan Veljković. Na debati koja je u toku, ministar administracije lokalne samouprave u Vladi Kosova Eljbert Krasnići rekao je da je ovo dijalog za rešavanje problema građana u Severnoj Mitrovici, koji je kako je naveo multietnički grad. - Građani su iz

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja