Redži miler je to dobro zapamtio: Šest zarez šest miliona selektora iz fotelje večeras ima istu želju i deli jednu fotografiju na društvenim mrežama: "Sine znaš kako se postaje šampion?"

Blic 08.08.2024

Nadu, želju i strast niko ne može da nam oduzme, to je tako i to će uvek tako biti, još od kada je David pobedio Golijata. Danas u devet sati uveče, cela Srbija, dijaspora i svi oni koji navijaju za Karijeve "Orlove" navijaće srcem, dušom i telom za ono što može da bude, iako deluje nestvarno. Može Srbija pobedi Kerov Drim tim sa Lebronom Džejmsom, Stef Karijem "nemilosrdnim" Kevinom Durentom i ostalim "vanzemaljcima" iz Amerike.

Pričam sa prijateljima, čitam na mrežama, osluškujem u prevozu i na ulicama i jedna te ista rečenica provejava - možemo da pobedimo Amere u polufinalu ako se pošibamo i damo sve od sebe. Zna naš narod kakav je Kari Pešić lisac, jagnje mora da je iz Pirot, a igra muška, u meso, u kost, timska. A ovde je ulog veliki, finale i borba za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Upravo reč "tim" jezgrovito u sebe skuplja svu nadu koju gaji preko šest i po miliona

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja