Nikola Jokić gazi Amerikance, a u rodnom gradu "prorok": Komšije iz Sombora otkrile istinu o košarkašu i Nataliji: "Zbog svega što joj se dogodilo sada je na zemlji"

Blic 08.08.2024

Nikola Jokić koji je maestralno odigrao utakmicu na Olimpijadi protiv Amerikanaca, u svom rodnom Somboru ima mnogo toga, ali to što u njemu živi Nikola Jokić posebno je važno svim meštanima. Kada smo ljudima prišli da ih pitamo za košarkaša, maltene niko nije odbio da kaže lepu reč. Ne smatraju se za njegove komšije samo oni najbliži iz ulice, već većina Somboraca.

Nikola Jokić za komšije je heroj i jedan običan, ali poseban dečko. Kako se kaže, najteže je biti prorok u svom selu, ipak, Nikola Jokić i meštane Sombora je uspeo da "kupi". – Za mene je on i dalje dete, ali da, kakav je bio kao dečak, dok nije otišao, takav je i sada. Njegova porodica je skromna i kulturna, i te manire je i on pokupio. Većina ljudi koji steknu novac ili slavu kao on, vrate se u rodni kraj nabeđeni, ne znajući maternji jezik, ali to nije slučaj sa

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja