Majci su u porodilištu rekli da joj je beba umrla, godinama kasnije saznaje strašnu istinu: Potresna ispovest Milanke koja traži sestru: "Na tu pomisao obuhvati me jeza" (foto)

Blic 18.08.2024

Radosava Maričić (68) sa samo 18 godina porodila se u Sremskoj Mitrovici i rodila zdravu devojčicu. U porodilište je došla sama, jedva punoletna i puna nade. Nakon nedelju dana dojenja svoje ćerkice lekari joj saopštavaju da je beba preminula. Slomljenog srca vraća se kući da se bori sa svojom tugom, a onda počinje da saznaje niz nepravilnosti i javlja se sumnja da je njena ćerka zapravo živa, ali da je odgaja druga porodica.

Dve godine nakon traumatičnog događa, Radosava je odlučila da rodi još dece. Prvo je na svet došla Milanka 1977. godine, malo kasnije i Jadranka i Danijel. Danas, porodica Maričić ne želi da prestane da traga za svojim šestim članom, a Milanka za "Blic" opisuje kako se sumnja probudila u srcu njene majke. "Moja mama sa samo 18 godina sama odlazi u Sremsku Mitrovicu na porođaj. Tata je u tom trenutku bio na privremenom radu u Nemačkoj. Na porođaj je otišla nekoliko

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja