Jezivo iživljavanje nad policajcima zbog kokaina: Trojica nasilnika brutalno tukla službenike nakon što su im našli 0.31 gram droge!

Blic 20.08.2024

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podigao optužnicu protiv trojice okrivljenih iz Obrenovca i to D.K. (29) zbog krivičnog dela Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje u saizvršilaštvu i krivičnog dela Neovlašeno držanje opojnih droga, a protiv okrivljenih D.U. (30) i B.R. (25) zbog krivičnog dela Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje u saizvršilaštvu.

Okrivljeni su opravdano sumnjivi da su dana 14.11.2022. godine, oko 20,00 časova, u Beogradu, GO Surčin, naselje Bečmen, ulica Glavna bb, učestvovanjem u radnji izvršenja zajednički silom sprečili službena lica u vršenju službene radnje otkrivanja krivičnog dela i hvatanja učinioca krivičnog dela koju preduzimaju u okviru svojih ovlašćenja, kojom prilikom su službenim licima naneli laku telesnu povredu i okrivljeni D.K. neovlašćeno držao u manjoj količini za

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja