"Dao mi je pištolj i rekao da pucam": Prijatelj Uroša Blažića sa kojim se dopisivao u noći masakra otkriva šokantne detalje: "Pokazivao mi je pištolje i bombe, hteo da se pravi važan"

Blic pre 24 dana

Viktor Đorđević, koji se ranije se zvao Nikola i koji je javnosti poznat kao bivši rijaliti učesnik i bivši dečko pevačice Sanje Vučić, ali i kao prijatelj Uroša Blažića, tokom postupka je saslušan i do detalja je ispričao kako je upoznao osumnjičenog za masovna ubistva, kao i da je pucao iz pištolja u Blažićevoj kući. Đorđević je rekao i da mu je on objasnio kako se koristi testosteron koji je Blažić koristio.

O bliskosti Đorđevića i Blažića govore i poruke koje su razmenjivali u toku noći 4. maja, neposredno pre nego što će Uroš Blažić izvršiti masakr kod Mladenovca u kojem je ubio devetoro, a ranio 12 osoba. Đorđević je na početku svog iskaza napomenuo da je promenio ime iz Nikola u Viktor, te da za to nije imao poseban razlog, osim što mu se, kako je rekao, više sviđa. - Što se tiče Uroša, njega sam upoznao 2022. godine tokom leta, u Herceg Novom. Ja sam tada sa

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja