Naslovne strane za nedelju, 1. septembar 2024. godine

Beta pre 18 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 1. septembar pišu o utiscima nakon posete predsednika Francuske Emanuela Makrona (Emmanuel Macron), o početku školske godine i o drugim temama.

ALO - List piše o upadu kosovskih specijalaca u srpske institucije. "Novak doživeo šok na US openu" o Đokovićevoj eliminaciji sa turnira.

BLIC - Rezime posete predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji "Tri ključne Makronove poruke". Tragična statistika o bezbednosti saobraćaja "Crni avgust: Na drumovima Srbije 63 mrtvih!".

VEČERNJE NOVOSTI - Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović najavljuje "Prosvetarima od januara bolje plate i zaštita". "Pravopis za đake bez suvišnih pravila", povodom početka nove školske godine.

KURIR - Ministar trgovine Tomislav Momirov povodom početka akcije "Bolja cena" u intervjuu za list kaže "Od danas jeftinije oko 700 proizvoda". "Đuriću oduzeli srebro zbog stolice na kojoj je sedeo?" o oduzimanju medalje srpskom sportisti na Paraolimpijadi u Parizu.

POLITIKA - Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom tenzija na severu Kosova "Važno je što su Evropa i Amerika osudile ponašanje Kurtija". Razgovor nedelje sa ministarkom prosvete Slavicom Đukić Dejanović "Kazne za napad na nastavnika kao za napad na advokata".

(Beta, 01.09.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja