Drama zbog izmeta na stepenicama: Ostavio kuću ženi i ćerki, pa prešao da živi u kokošinjac, kada su mu kokoške pobegle napolje, nastao je haos: "Spaliću vas, sahraniti"

Blic pre 16 dana

Tenzije unutar porodice jednog penzionera usled narušenih odnosa eskalirale su nakon što su kokoške iz kokošinjica u kojem je živeo, izašle napolje a zatim izmetom isprljale stepenište porodične kuće u kojoj žive njegova supruga i ćerka. Videvši šta se desilo, ćerka ga je pronašla u lokalnoj kafani nakon čega mu je izgovorila bujicu uvreda. Sve se na kraju završilo pravom dramom zbog koje je morala da reaguje čak i policija.

Neimenovani penzioner iz Volosa živeo je u baraci na istoj parceli gde se nalazi i njegova kuća, izbegavajući kontakt sa suprugom i ćerkom. Tako je bilo do juče, kada mu je nakon suđenja u lokalnom sudu određena zabrana prilaska na parceli, uz zabranu prilaska ženi i ćerki na manje od 50 metara. Kako se navodi ova odluka je doneta na osnovu pretnji koje je izrekao jer su mu zabranile da ostavi otvorena vrata kokošinjca, što je dovelo do prljanja stepenica kuće.

Blic »

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja