Prijavila ga policiji, on je ubio nakon 20 dana: Miljan je mortus pijan ušao u stan bivše žene i pretio joj, a evo šta je ona rekla pre ubistva: "Ima pištolj, plašim se zbog toga"

Blic pre 14 dana

"Ubiću te. Večeras ću demolirati stan i sve će biti polomljeno... Nekako sam uspela da pobegnem...", ispričala je 1. avgusta policajcima Biljana Pavićević iz Danilovgrada, prijavljujući pretnje bivšeg supruga. Dan kasnije inspektorima je rekla i da on poseduje pištolj, zbog čega strahuje za život. Nakon 20 dana službenci te institucije na istom mestu na kom joj je prećeno smrću zatekli su njeno telo u lokvi krvi, na terasi stana u podgoričkom naselju Masline.

Zbog ubistva je uhapšena osoba koju je žrtva prijavljivala policiji - Miljan Bošković (37), osumnjičen da joj je vrat prerezao nožem. To je jedna od 28 nanetih rana. “Dana 1. avgusta oko 19.30 sati moj bivši suprug Miljan Bošković, sa kojim sam se razvela pre godinu i po dana, u vidno alkoholisanom stanju ušao je u stan u kom živim sa našom maloletnom kćerkom, koja u tom trenutku nije bila u stanu”, pričala je Pavićević policijskim inspektorima te noći i to nakon

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja