Venčali smo se, vratili s medenog meseca i sada smo u dilemi: Sanja i Peđa su mladenci koji su se našli pred prvom bračnom preprekom – evo kako su je prevazišli

Blic pre 3 dana

Pošto su već dugo veoma zaljubljeni jedno u drugo, Sanja i Predrag jedva su dočekali da ovog juna jedno drugome kažu “sudbonosno da”. Nakon velike svadbe, čija priprema ih je oboje izuzetno iscrpela, s velikom radošću su dočekali medeni mesec, kog su proveli na romantičnom letovanju na moru. Međutim, po povratku kada njihov brak zaista i počeo, shvatili su da ih tek sada čekaju slatke muke - došao je trenutak da renoviraju svoje bračno gnezdo.

Kompletan nameštaj su dobili od roditelja za svadbu, a za majstore poput vodoinstalatera, keramičara, parketara i molera su se već nekako, preko rođaka, snašli. Preostalo im je bilo “samo” još da opreme belom tehnikom kuhinju i kupatilo i pronađu još nekolicinu neophodnih električnih aparata za sređivanje kuće. “Ali, odakle početi?”, zapitala se Sanja. Ipak, nakon kraćeg razmišljanja, oboje su uzviknuli u glas: “Pa, naravno Hisense / Gorenje studio! Svi ih hvale”.

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja