Krici majke mirjane koja je izgubila troje dece i muža kidaju dušu: "Jaoj deco moja! Jaoj, kako ću bez vas. Sine moj, kćeri mile... Zemljo uzmi me, vodi me kod njih"

Alo pre 4 sati

Na groblju kod Petrove crkve okupili su se gotovo svi žitelji Raške, Novog Pazara kako bi ispratili svoje sugrađane koji su u subotu nastradali, a među njima i troje dece. U sudaru život je izgubio glava porodice pripadnik Vojske Srbije D. L. (33) njegovo troje dece, njegovo komšinica Dijana K.( 27) dok je majka dečice M. L. B. (32) preživela. Oni su nastradali u sudaru, a krenuli su da posete manastir Studenicu.

Majka nastradala dece među prvima je došla na groblje i nije krila koliko joj je teško u duši zbog velikog gubitka. Alo - Jaoj deco moja. Jaoj, kako ću bez vas. Sine moj, kćeri mile... Zemljo uzmi me. Vodi me kod njih - jauče skrhana majka Mirjana na groblju kod Petrove crkve, a kamen puca od tuge koja se može osetiti u vazduhu. Alo Podsećamo, danas su u Novom Pazaru i Raški proglašeni dani žalosti zbog ove tragične nesreće koja se dogodila u subotu, kada je život

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja