Alo

Evo kakva je epidemiološka situacija u okolnim zemljama

Alo pre 31 dana
Novi koronan virus širi se regionom, raste broj novozaraženih i broj umrlih, neke zemlje dodatno pooštravaju mere, neke produžavaju postojeće, u Crnoj Gori situacija zabrinjavajuća, u Kantonu Sarajevo je složena, a Krizni štab Federacije BiH… »

Biljana Plavšić u teškom stanju!

Alo pre 31 dana
Plavšićeva je smeštena u B bloku "Mišovića" i u dvokrevetnoj je sobi. smeštena je u KBC "Dragiša Mišović" jer je obolela od kovida 19, saznaje Kurir. - Plavšićeva, koja je u 91. godini života, primljena je u teškom opštem stanju s obostranom… »

Preminula devojčica (8) koju je izujedao rotvajler!

Alo pre 31 dana
Policija sprovodi istragu pod sumnjom na izazivanje opšte opasnosti. Policija je obaveštena o događaju juče, a istraga je pokazala da je devojčica prišla većem psu koji je bio vezan u jednom dvorištu. Pas je napao i ujeo devojčicu koja je od… »

Srbija dobija neočekivano pojačanje! Rus odlučio da nastupa pod našom zastavom!

Alo pre 31 dana
Još jedan sportista se odlučio za Srbiju. Posle pregovora koji su trajali više od dve godine, ruski rvač Hetig Cabolov (29) dobio je srpski pasoš i nastupaće pod zastavom naše zemlje, objavio je Rvački savez Rusije (RWF). Nekadašnji svetski… »

Veliki sukob Kavčana u istražnom zatvoru!

Alo 18.03.2021
Andrijevčanin Marinko Rajović (28) povređen je u Istražnom zatvoru, u međusobnoj tuči pritvorenih članova kavačkog kriminalnog klana koja se dogodila u utorak. Rajovića je navodno tukao Nikšićanin Radovan Mujović, dok je u tuči učestvovao i… »

Izveštaj o poreklu korone iduće nedelje!

Alo pre 31 dana
Ekspert Svetske zdravstvene organizacije rekao da će sledeće nedelje biti dostupan izveštaj o poreklu korona virusa. Peter Ben Embarek, šef tima Svetske zdravstvene organizacije koji sa kineskim kolegama dorađuje dugo očekivani priznao je da bi se… »

Ima 29 godina i pleni izgledom, školovao se u Turskoj i Nemačkoj, a sa pevačem radi na velikom projektu (foto)

Alo 18.03.2021
Hamza Dervišhalidović ima 29 godina, školovao se u Berlinu, a studirao je Menadžment i političke nauke u Istanbulu. Iako ga nema ispred kamera i fotoaprata, Hamza je među timom ljudi koji učestvuje u svim projektima koji se tiču njegovog oca… »

Vlada Vuksanović dobio sina, oduševiće vas koje ime su zgodni maneken i atraktivna Meksikanka dali nasledniku! (foto)

Alo pre 31 dana
Podsetimo, oni su 11. decembra 2019. godine dobili ćerkicu Valentinu. Poznati maneken Vlada Vuksanović i njegova supruga, latinoamerikanka Dohiana, postali su roditelji drugi put. Na svet je danas došao njihov sin, a kada su srećni roditelji otkrili… »

Filip i Prijovićka uložili 50.000 evra za igralište na placu na kom je izgorela mesna zajednica! (foto)

Alo 18.03.2021
"Restoran je dobro radio, uvek je bilo ljudi. Ovo zabavište za decu su uradili prošle godine, ali, kao što vidite, tu se sada igraju deca iz komšiluka. Oni su mnogo para uložili u taj restoran, i ovo igralište je mnogo koštalo. Sigurno su na… »

Krivokapić da razgovara sa onima koji su ga postavili na funkciju, a ne sa ambasadorima!

Alo 18.03.2021
Kriza vlasti i nesklad između predsednika Vlade Zdravka Krivokapića i Demokratskog fronta (DF), kao predstavnika najveće vladajuće koalicije, kojoj je nosilac liste na poslednjim parlamentarnim izborima bio premijer, može se rešiti jedino… »