Alo

Dodik: Rusija želi energetski da bude prisutna na prostoru Republike Srpske!

Alo pre 6 sati
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Rusija želi da gradi gasovod i bude prisutna na prostoru Republike Srpske. * Dodik je juče u Beogradu razgovarao sa Medvedevim * "Mi ovde treba da izaberemo ono što je jeftinije i za nas… »

Zaev izašao sa sastanka i saopštio narodu vest koja će sve promeniti!

Alo pre 47 minuta
Hitno! Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev daće ostavku 3. januara 2020, a prevremeni izbori u toj zemlji će biti održani 12. aprila. Tako su se dogovorili večeras lideri političkih partija na sastanku kod predsednika države Steva Pendarovskog, a… »

Vučić otkriva koliko novca su od države dobili Zvezda i Partizan!

Alo pre 11 sati
Predsednik je danas, gostujući na Prvoj, rekao da će se kada ministar Mali objavi te podatke videti da im je država dala "brdo para". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će već sutra ili prekosutra ministar finansija Siniša Mali… »

Ko bude radio, sledi mu drakonska kazna i katanac na prodavnicu!

Alo pre 14 sati
Svaka naredna nedelja će za trgovce u Crnoj Gori biti neradni dan. Nove odredbe crnogorskog Zakona o unutrašnjoj trgovini stupile su na snagu, a prva neradna nedelja u crnogorskim prodavnicama je upravo ova danas. Ko se ogluši o tu odredbu zakona i… »

Lovci je zatekli na neverovatnom mestu, a njen izgled ih je zapanjio!

Alo pre 2 sata
Mirjanu su danas u blizini ribnjaka u Prnjavoru pronašli lovci iz tog grada. * Mirjana V. nestala pre skoro mesec dana nestala na području Dervente, a danas su je pronašli lovci koji su bili zatečeni teškim stanjem u kojem se žena nalazila *… »

Migranti na osovini autobusa pokušali da od Sarajeva stignu do Hamburga!

Alo pre 2 sata
Zakačili se. * Na Međunarodnom graničnom prelazu Bosanski Brod u BiH privedena su dva migranta * Prvo je vozač prijavio da se u autobusu ispod zadnjeg pogona desne osovine nalazila jedna osoba koja se zatim izvukla ispod autobusa i otrčala prema… »

Ribar pogledao u svoju mrežu i zinuo od iznenađenja! (video)

Alo pre 4 sata
Ribar Ivo Palčić iz Proboja na Pagu u svojoj mreži pronašao je jedan od svojih najneobičnijih ulova - zaštićenu ajkulu, takozvanu ajkulu svinju. Vrsta Oxynotus Centrina stanovnik je dubokog mora, najčešće između 100 i 600 metara dubine. Retko… »

Vest potresla region!

Alo pre 1 sat
Pripala mu čast da bude rodonačelnik Republike Srpske. Član Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" akademik Ljubimir Zuković preminuo je juče u Novom Sadu u 83. godini, saopšteno je iz ove asocijacije. Posle rata je postao član Akademije nauka i… »

Bogdanović silovito zakucao pa poslao protivnicima poruku koja ima skriveno značenje: "Vidimo se u Čikagu!" (video)

Alo pre 23 minuta
Retko zakucava, al kad to učini to je spektakularno! Košarkaš Sakramento Kingsa i bek reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović je na trening utakmici ovog tima iz Kalifornije monstruozno zakucao! Oficijalni nalog Sakramento Kingsa podelio je… »

Markez prkosi gravitaciji, najbolje spasavanje motora svih vremena! (video)

Alo pre 23 minuta
Krv nije voda. I dok Mark Markes suvereno vlada "kraljevskom klasom" u motociklizmu, mlađi brat najboljeg vozača današnjice, Aleks, blizu je tituli u Moto2. Kakvim potencijalom raspolaže Aleks, demonstrirao je u Japanu -umesto da izleti sa motora… »

Alo, najnovije vesti »