"To je evropska kalifornija": Penzioneri se doselili u Crnu Goru, oduševili se lepotom, porede je sa biserom Amerike, pa se osvrnuli i na troškove: Sa 2000 dolara žive ko Bogovi

Blic pre 3 sata

Voren i Džuli Noks, poznati kao "putnici u ranoj penziji", izabrali su Crnu Goru za svoju stalnu bazu, i to ne prvi put. "Moj muž i ja smo prvi put kupili kuću ovde 2016. godine, prodali je 2023. i tada smo imali mogućnost da se nastanimo bilo gde u Evropi. Međutim, odlučili smo da ponovo investiramo u Crnu Goru," objašnjava Džuli u članku objavljenom na portalu International Living, gde ovu zemlju opisuje kao idealno mesto za život i istraživanje Evrope.

"Moj muž i ja smo prvi put kupili kuću ovde 2016. godine, prodali je 2023. i tada smo imali mogućnost da se nastanimo bilo gde u Evropi. Međutim, odlučili smo da ponovo investiramo u Crnu Goru," objašnjava Džuli u članku objavljenom na portalu International Living, gde ovu zemlju opisuje kao idealno mesto za život i istraživanje Evrope. Jedan od ključnih faktora koji ih je privukao jeste raznolika i gostoljubiva zajednica stranaca koji su se doselili u Crnu Goru.

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja