Pomahnitali pucač sa golubova prešao na ljude! Građani Novog Beograda u strahu: "Puca i danju i noću u pravcu igrališta, čuje se kao rafal!" (foto, video)

Blic pre 4 sati

Tragom vesti da u Ulici Otona Župančića na Novom Beogradu misteriozni pucač seje strah po naselju, pucajući iz vazdušne puške i ne obraćajući pažnju na to da li će nekoga povrediti, ekipa Blica otišla je na lice mesta da se uveri o čemu se tačno radi. U naselju su nas dočekala zabrinuta lica građana koji su i dalje u šoku zbog povrede komšinice koja se našla na nišanu napadača.

Jedan od upravnika zgrada za Blic je istakao da se sa ovim problemom suočavaju već godinu dana. - Sve je počelo od golubova. Kada sam šetao oko zgrade primetio sam veći broj mrtvih goluba sa prostrelnom ranom. Često se čuje kako puca, tamo gde je komšinica pogođena i deca se igraju, nimalo nije prijatno, ali mi nikako ne možemo da saznamo ko je u pitanju. Sumnja se na par ljudi, ali oni ne žive u mom ulazu - kaže upravnik za Blic. Kako upravnik napominje, ljudi su

Nisan »

Ključne reči

Beograd, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja