Samo jedna stvar je dovoljna da slučaj oko male Danke bude potpuno rešen: "To bi bio neosporan dokaz": Sve o optužnici protiv oca i sina za zločin nad devojčicom (3) (foto)

Blic pre 4 sati

Više javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo je optužnicu protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića osumnjičenih za ubistvo trogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora. Oni su optuženi za krivično delo teško ubistvo, a tužilaštvo traži kaznu doživotnog zatvora. Optužnica je podignuta i protiv okrivljenog Radoslava Dragijevića, oca Dejana Dragijevića zbog neprijavljivanja krivičnog dela i pružanje pomoći počiniocu nakon izvršenja krivičnog dela.

Sve o slučaju koji je potresao ne samo Srbiju, već i region, i o tome šta stoji u optužnici u emisji "Blic uživo" na "Blic" TV govore: advokat Nebojša Perović i forenzičar Časlav Ristić. - Zakon o krivičnom postupku uređuje da ukoliko su neka lica u pritvoru i protiv njih je provedena istraga, da tužilaštvo, ukoliko u roku od šest meseci ne podigne optužnicu, tada pritvor prestaje i lice se odmah pušta na slobodu. Tako da, ne samo u ovom, nego u većini tih

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja