Uživo izraelci ušli u Liban, pakao na pomolu! Amerika u panici zbog odluke Irana, oglasio se i šef Hezbolaha: "Spremni smo za kopnenu invaziju!"

Blic pre 1 sat

Situacija na Bliskom istoku gotovo svakog trenutka preti da dodatno eskalira, imajući u vidu da Izrael sprovodi žestoke napade na Liban. Jutros je granatiran i centar glavnog grada Bejruta, pri čemu su ubijeni lideri Hamasa i Narodnog fronta za oslobođenje Palestine. Sve ovo pomno prati Amerika, koja strahuje od sledećeg postupka Irana. Najnovije informacije sa Bliskog istoka pratite uživo na sajtu "Blica".

Uskoro bi trebalo da počne sledeca faza rata duž južne granice Libana, izjavio je danas izraelski ministar odbrane Joav Galan. Najmanje dva američka lista objavila su da su specijalne snage možda vec izvršile kratke upade na libansku teritoriju, preneo je Rojters. "Sledeća faza u ratu protiv Hezbolaha će uskoro početi", rekao je Galant na sastanku šefova lokalnih saveta na severu Izraela, navodi se u saopštenju njegove kancelarije. On je rekao da će sledeća faza

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja