Ima 61 godinu, preostala mu je godina života, ali i dalje radi svaki dan: "Moj cilj je da osiguram da moji naslednici ne brinu o novcu"

Blic pre 4 sati

Džonatan Klements, 61-godišnji bivši kolumnista "Wall Street Journala“, nedavno je dobio šokantnu dijagnozu – rak četvrtog stadijuma. Klements, koji živi u Filadelfiji sa suprugom Elejn, proslavio se kao savetnik u oblasti ličnih finansija, podstičući ljude da planiraju dug život. U svom poslednjem tekstu, Klements je naveo kako planira da iskoristi preostalo vreme, fokusirajući se na sreću i male životne užitke.

U razgovoru o svojoj borbi sa bolesti, Klements se prisetio trenutka kada mu je onkolog rekao da bi mogao imati samo godinu dana života. Umesto da se preda očaju, odlučio je da nastavi sa svojim radom, pišući i uređujući tekstove. "Želim da izvučem sreću iz preostalih dana. Ne želim da gubim vreme na bes ili očaj,“ rekao je Klements. Tokom svoje karijere, Klements je proučavao sreću i identifikovao tri ključna pravila za ispunjen život: provoditi vreme s porodicom

Povezane vesti »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja