"Da sam Milo, svaki dan bih organizovao žurke": Dritan Abazović isprozivao Spajića, Bečića i Mandića: Čovek je instalirao "korisne idiote"(video)

Blic pre 4 sati

Dritan Abazović, lider URA svestan je da bi od liste koju predvodi zajedno sa Jakovom Milatovićem, predsednikom Crne Gore, moglo da zavisi da li će se formirati vlast u Podgorici nakon lokalnih izbora u ovom gradu. Zbog toga je odlučio da kaže sve "u brk", ne štedeći crnogorskog premijera Milojka Spajića, ali i Aleksu Bečića (Demokrate) i Andriju Mandića (Demokratski front). Šta više, nazvao ih je "korisnim idiotima" Mila Đukanovića.

Lista Milatovića i Abazovića "Za bolju Podgoricu" osvojila je samo šest mandata u Podgorici, ali sasvim dovoljno da bez nje DPS Mila Đukanovića ne može da napravi većinu u gradskoj skupštini i osnuju vlast, iako je dobila najviše glasova u glavnom gradu Crne Gore. Zbog toga je Abazović odlučio da da sebi "oduška" i "flertuje" čak i sa Đukanovićem, bivšim predsednikom Crne Gore. - Da je ovakva vlada Crne Gore, a da sam ja Milo Đukanović, svaki dan bih organizovao

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja