Uživo nova eskalacija na Bliskom istoku! Tri eksplozije odjeknule u Bejrutu, drama na nebu iznad Sirije, sve je više mrtvih, cure informacije o paklenoj osveti Izraela: "Čeka se veliki napad"

Blic pre 22 minuta

Izrael se sprema za osvetu Iranu, koji je nedavno pokrenuo veliki vojni napad na tu zemlju. Iako je Amerika navela da će podržati Izrael, predsednik Džo Bajden sada navodi da on neće podržati udare na nuklearna postrojenja u Iranu. U međuvremenu, nastavljaju se žestoki sukobi vojske Tel Aviva i militantne grupe Hezbolah u Libanu. Sve o eskalaciji na Bliskom istoku pratite uživo na sajtu "Blica".

Tri velike uzastopne eksplozije čule su se u Bejrutu, rekli su svedoci Rojtersu. Sirijska državna novinska agencija Sana javila je da se sirijska protivvazdušna odbrana suočava sa "neprijateljskim ciljevima" na nebu u blizini Damaska. Izraelska vojska izdala je još jedno naređenje stanovnicima susednog Libana da napuste svoje domove. Na listi od više od 20 lokacija nalazi se i grad Nabatieh, jedan od najvećih naseljenih centara na jugu Libana. Izrael je ponovio da

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja