Gastarbajter u Norveškoj mislio da je došao na biznis forum, uskoro je saznao pravu istinu: "Nema cveća, samo koverte, niko ne riče i ne pije, a ja pošao po kobasice"

Blic pre 5 sati

Poznati vloger koji objavljuje pod imenom Balkanski viking, koji često snima o svom životu u Norveškoj, doživeo je neobično iskustvo kada je slučajno prisustvovao sahrani u ovoj skandinavskoj zemlji. Na svoje iznenađenje, uopšte nije video scene koje su tipične za Balkan – nije bilo cveća, suza ni kuknjave. Čak je pomislio da prisustvuje nekom poslovnom forumu, a ne oproštaju od preminulog prijatelja.

Balkanski viking, poznat po humorističnim komentarima na razlike između života u Norveškoj i na Balkanu, opisao je svoje zaprepašćenje: "Sve je bilo jako kulturno. Svi stoje u odelima, nose koverte umesto cveća, a niko ne nariče kao kod nas,“ objasnio je on. Njegov prvi utisak bio je da se održava poslovni sastanak, a ne sahrana. Posebno ga je iznenadilo prisustvo poznatog fudbalera Halanda, koji je došao odmah posle utakmice da oda počast preminulom prijatelju.

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja