Marija Matić za "Blic Biznis": Radi na okviru za digitalnu imovinu u Srbiji, i projektima koji su globalno uspešni! "Razbiću stereotipe o kriptovalutama"

Blic pre 1 dan

Marija Matić, stručnjak za blockchain tehnologiju i digitalne valute, u velikoj meri doprinosi inovacijama u oblasti kriptovaluta. Kroz dugogodišnji rad sa kompanijama i projektima, stekla je značajno iskustvo u razvoju blockchain rešenja i pružanju podrške srpskim preduzetnicima. Posebno se ističe njena uloga u stvaranju pravnog okvira za digitalnu imovinu u Srbiji, kao i doprinos srpskim blockchain projektima koji postižu globalni uspeh.

Na ovogodišnjoj Splet konferenciji, koja se održava 8. oktobra, Marija će govoriti o trenutnom stanju u industriji i izazovima s kojima se suočava blockchain scena u Srbiji, a za "Blic Biznis" ona daje mali uvid u svoju agendu. SPLET TECH konferenciju zajednički organizuju projekti „Preduzmi ideju“ u realizaciji Inicijative „Digitalna Srbija“ i „Srbija Inovira“, koje sprovodi ICT HUB, u saradnji sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID). Ovogodišnju

Blic »

Najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja