Rat u Izraelu: Amerikanci potvrdili - Najmanje 20 raketa pogidilo bazu f-35; Dron pogodio bazu IDF na Golanskoj visoravni ima mrtvih (video)

Večernje novosti pre 56 minuta

BUKTI sukob na Bliskom istoku. Iran je uputio poruku SAD preko Katara u kojoj je povodom rastućih regionalnih tenzija naveo da je faza jednostranog uzdržavanja završena, naveo je iranski izvor za Al Džaziru. Izraelska vojska najavila je nastavak napada na ciljeve Hezbolaha u Bejrutu, dolini Beka i u južnom Libanu. Vojni oficir IDF-a je poginuo u borbama na jugu Libana, saopštile su izraelske odbrambene snage.

Foto: AP Photo/Hussein Malla Zamenik lidera političkog saveta libanske militantne grupe Hezbolah Mahmud Katami izjavio je danas da je ta grupa spremna za izraelsko kopneno napredovanje. -Hezbolah je sprečio izraelske snage da se infiltriraju na libansku teritoriju, rekao je Katami za Al Džaziru. Holandija je u petak evakuisala 185 ljudi, uključujući sunarodnike i građane drugih zemalja, na svom prvom letu za evakuaciju iz Libana, rekao je ministar spoljnih poslova

Pročitajte još

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja