Uživo izdato hitno upozorenje za jablanicu, Bosni preti nova katastrofa! Kiše i pljuskovi se uskoro očekuju na mestu apokalipse, pronađeno još jedno telo: "Voda je razvalila vrata, trudnici nije bilo spasa"

Blic pre 43 minuta

Spasioci u Bosni i Hercegovini i dalje tragaju za nestalima u poplavama koje su u petak pogodile deo zemlje i dovele do kataklizme. Uslovi za pretraživanje terena u Donjoj Jablanici danas su nešto bolji, kiša je prestala da pada. Prema najnovijim informacijama, poginulo je više od 20 ljudi. Sve informacije iz BiH pratite uživo na sajtu "Blica".

Lejla Zalihić, žena čija je fotografija obišla region, nakon što je objavljeno da herojskim podvigom spasila svoju 13-godišnju ćerku Asju iz poplava u Bosni i Hercegovini, ispričala je kako je izgledala njihova borba za život. -Kuća se jednom zatresla, drugi i treći put, mi smo zajedno sa kućom pali. Mene je tu voda nosila. Ne znam... Išla sam u krug i kako sam išla u krug, tako sam vazduha uzimala - ispričala je vidno uzrujana Lejla za "Al Džaziru". Asja kaže da

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Balkan, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja