U "Jutro na Blic" saznajte: Kakvu će spoljnu politiku voditi Vašington ukoliko na predstojećim izborima pobedi Donald Tramp, a kakvu ako to bude Kamala Haris (uživo, video)

Blic pre 4 sati

Sednica o litijumu: Polemika poslanika vlasti i opozicije: "Brnabić me pitala, ja sam klimnula glavom" jer ne mogu da joj objašnjavam - Nismo nimalo pametniji posle sednice Skupštine o litijumu; Vučić na Samitu u Dubrovniku odgovorio hrvatskim novinarima: "Ne sedimo na dve stolice". Ovo su samo neke od tema jutra koje analiziramo sa Sarom Kalember iz Demostata i Milanom Grujićem urednikom i novinarom u NIN-u.

-Uvek sa mnogo pažnje pratimo predizbornu trku u SAD a ona ulazi u ključnu fazu.Kako god da odaberu američki birači, njihov izbor uvek ima uticaj i na ostatak sveta, a mi ćemo se ovoga jutra fokusirati na uticaj Amerike na Izrael i dešavanje na Bliskom Istoku. Naša gošća je novinarka i kolumnistkinja Nedeljnika Ljiljana Smajlović. Zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile region, reka Neretva u Mostaru promenila je boju što nagoveštava i ozbiljne ekološke

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja