Danas osetno hladnije sa kišom, u drugom delu dana delimično razvedravanje

Beta pre 4 sati

U Srbiji će danas biti osetno hladnije sa prolaznim naoblačenjem sa kišom i lokalnim pljuskovima koje će ponegde biti praćeno grmljavinom.

Pojačan severozapadni vetar, sa severa i zapada Srbije, tokom prepodneva brzo će se proširiti na ostale predele, uz istovremeni prestanak padavina prvo u Vojvodini.

U drugom delu dana prestanak padavina i u ostalim krajevima uz delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, na severu i istoku povremeno i jak severozapadni. Najniža temperatura od 10 stepeni do 16 stepeni Celzijusa, a najviša od 18 do 23 stepena.

U Beogradu će danas biti osetno hladnije, ujutro i pre podne oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima, od sredine dana prestanak padavina , a posle podne i delimično razvedravanje.

Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko 16 stepeni, a najviša dnevna oko 19 stepeni.

U narednih sedam dana u Srbiji će biti suvo i stabilno sa dužim sunčanim intervalima, jutra hladna, a dnevna temperatura u granicama proseka za drugu dekadu oktobra, samo u subotu ujutro i pre podne na jugu ponegde kiša.

U Beogradu u sledećih sedam dana će biti suvo i stabilno sa dužim sunčanim intervalima, jutra sveža, a dnevna temperatura u granicama proseka za drugu dekadu oktobra.

(Beta, 11.10.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja