Oni koji stvaraju prilike biće nagrađeni! Principi različitosti, jednakosti i inkluzije na radnom mestu temelj nagrade "Najinkluzivniji poslodavac"

Blic pre 4 sati

Danas je u Forumu mladih sa invaliditetom održan panel povodom otvaranja konkursa za nagradu „Najikluzivniji poslodavac“, koji je okupio predstavnike medija, civilnog sektora, društveno odgovornih kompanija i prošlogodišnjih dobitnika nagrade, koji su podelili svoja iskustva. U okviru ovog panela, predstavljen je i konkurs za „Radne prakse za mlade sa invaliditetom“, koji za cilj ima unapređenje zapošljivosti i kreiranje novih prilika za profesionalno usavršavanje mladih sa invaliditetom.

Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv raspisali su konkurs za Nagradu za najinkluzivnijeg poslodavca za 2024. godinu, putem kojeg će se dodeliti nagrada i priznanja privrednim subjektima koji su pokazali strateško opredeljenje i izuzetnost u sprovođenju praksi negovanja različitosti, jednakih mogućnosti i inkluzije u radnom okruženju. „Na konkurs mogu da se prijave preduzeća koja su pitanja različitosti i inkluzije integrisala u svoje poslovne strategije i

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Ekonomija, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja