Dejana nema ruke, ali svoju ćerkicu nosi bez problema: "Devojka sa krilima" podelila snimak sa detetom pa otopila srca mnogima (video)

Blic pre 4 dana

Dejana Bačko, slikarka i šampionka u paratekvondou, rođena je bez ruku, ali je to nikada nije sprečilo da postane simbol hrabrosti i inspiracije. Njena borba i uspeh u sportu, kao i njen pozitivni duh, pokazali su da se veliki snovi mogu ostvariti uz snažnu volju. Zbog svoje snage i upornosti, Dejana je dobila nadimak "Devojka sa krilima", koji savršeno oslikava njen duh i borbu za životom punim mogućnosti.

Pored sportskih uspeha Dejana je ostvarila i svoje emotivne snove. U srećnoj je vezi sa Markom Nežićem, a njihova porodica se dodatno uvećala dolaskom preslatke devojčice Lare. Svoje zajedničke trenutke često dele na društvenim mrežama, gde pokazuju koliko su ljubav i podrška važni u životu. Dejana je pravi primer kako se uz optimizam i podršku bližnjih može prevazići svaka prepreka i inspiracija je mnogima da slede svoje snove bez obzira na okolnosti. Na svom

Blic »

Zabava, najnovije vesti »

ЋирилицаKorisnička podešavanja